Laster Hendelser
Finn Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

mars 2017

Radiodays Europe Amsterdam 2017

19. mars - 21. mars
Rai Convention Centre, Europaplein 22
Amsterdam, 1078 Nederland
+ Google Map

Radiodays er en årlig radiokonferanse med nær 1300 deltakere fra over 60 land. Dette er møtestedet der radioledere, produsenter og journalister deler det beste av dagens radio og diskuterer fremtidens radio. Målet er å spre gode ideer for å lage en bedre radio for lytterene.

Les mer »
april 2017

Frist for årsmelding til Medietislynet

1. april

Medietilsynet viser til § 7-11 i kringkastingsforskriften, som pålegger konsesjonærane å sende årsmelding om virksomheten til Medietilsynet innen 1. april hvert år. Skjemaet for årsmelding fylles ut elektronisk på Medietilsynets hjemmesider.

Les mer »
mai 2017

Nordiske mediedager 2017

10. mai - 12. mai
Grieghallen, Edvard Griegs plass 1
Bergen, 5015
+ Google Map

Nordiske Mediedager er Nordens største årlige mediekonferanse. Dette er tre stappfulle dager med faglig oppdatering og inspirasjon, presentert av topp fagfolk fra inn- og utland. Og ikke minst, prisdryss og festkarameller på kveldstid. Se oppdatert program på arrangementes hjemmeside.

Les mer »
juni 2017

Frist for regnskapsrapportering til Lotteritilsynet

1. juni

Alle organisasjoner som er godkjente som lotteriverdige skal rapportere regnskap til Lotteritilsynet en gang i året. Dette gjelder uansett om organisasjonen har hatt inntekt fra lotteri og bingo eller ikke. Fristen for rapportering av regnskapstall for 2016 år er 1. juni 2017.

Les mer »
+ Export Events