Daflig leder Margrethe Tveit og ansvarlig redaktør Wiggo Skagestad i Radio 3,16 sitt studio i Kristiansand (Foto: www.radio316.no)
Medlemsinformasjon

Fire nye medlemmer i Norsk Lokalradioforbund

Ottadalsradioen, HamarRadioen, Jæren Misjonsradio og Radio 3,16 har i løpet av den siste måneden blitt opptatt som medlemmer i Norsk Lokalradioforbund.

Radio 3,16 er en seminasjonal kristen radiostasjon som sender på DAB. Det er Menigheten Filadelfia i Kristiansand som står bak storsatsingen som lanseres 19. april. Kanalen skal finansieres av reklame og vil gi lyttere over hele landet muligheten til å høre kristne programmer og musikk på DAB gjennom hele døgnet. Studioet blir i Kristiansand, der Filadelfia siden 1987 har produsert lokal radio for Kristiansand og omliggende kommuner på FM.

HamarRadioen er lokalradioen for Stange, Hamar og Ringsaker. Denne ble startet 1. februar 2017 etter at Radio Exact bestemte seg for å avvikle sine sendinger innen utgangen i januar sammer år. Kanalen er en del av HedmarksRadioene AS som også består av stasjonene SolørRadioen, SolørRadioen+, ElverumsRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen.

Jæren Misjonsradio er en kristen lokalradio i regi av Norsk Luthersk Misjonssamband. Radiostasjonen dekker kommunene Klepp, Gjesdal, Time, Hå på FM og deler av Rogaland og Sunnhordaland på DAB. Kanalen sender intervju, møteopptak, barneprogram ispedd kristen sang og musikk.

Ottaldalsradioen har holdt det gående siden 1985 og dekker området Nord- Gudbrandsdalen. Stasjonen har studio på Vågå og sender på ikke mindre enn 14 frekvenser.

 

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.