NLR i Kristiansand
Medlemsinformasjon

Ny adresse for Norsk Lokalradioforbund

Norsk Lokalradioforbund har flyttet ut av dyre lokaler i Oslo, og etablert kontor i Kristiansand. Forbundet har fortsatt sterk tilstedeværelse i Oslo, og opprettholder den samme aktiviteten for sine medlemmer. 

Forbundet har holdt til i relativt kostbare lokaler i Skippergata i Oslo i en årrekke, men har nå valgt å flytte til vesentlig rimeligere lokaler i Kristiansand, som også er hjemstedet til forbundets nye daglige leder.

– Med en kraftig reduksjon i bevilgningene fra Medietilsynet, som har utgjort omkring 70 prosent av forbundets omsetning, har vi måttet tilpasse både bemanning og drift til forventede inntekter. I tillegg til at lokalene i Oslo allerede var for store, utgjorde husleien en så stor utgiftspost at det ville være uforsvarlig å fortsette leieforholdet ut kontraktstiden, sier daglig leder Pål Lomeland.

Mer fra NLR`s lokaler i Kristiansand
Mer fra NLR`s lokaler i Kristiansand

Forbundets nye base blir i Kristiansand, og det er bare å ta kontakt hvis du har spørsmål som gjelder lokalradio, blant annet lyttertall, konsesjoner og teknisk bistand.

– Styret har bestemt at jeg har et mindre kontor i Kristiansand, men jeg har også adgang til kontor og møtefasiliteter i Oslo hos en av medlemstasjonene. Samlet betyr dette en betydelig reduksjon av husleiekostnadene, sier Lomeland.

Ny adresse for forbundet er fra dags dato: Tollbodgaten 2, 4611 Kristiansand

Telefonnummer og e-postadresser er de samme.

Det blir ferieavvikling på hovedkontoret fra 11. juli til 1. august og forbundskontoret er dermed stengt i disse ukene.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.