Scandic Stavanger og Stavangerkameratene
Medlemsinformasjon

Siste dager med billigpris til landskonferansen

Det er på tide å få ut fingeren! Om en uke stiger prisen for påmelding til Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse fra 21. – 23. april. Prognosene tyder på at dette blir den best besøkte samlingen siden landsmøtet i Bergen i 2007.

De som er tidlig ute belønnes med et avslag på 500 kroner på påmeldingsavgiften til landskonferansen, men da må de melde seg på innen 1. mars.

Daglig leder i Norsk lokalradioforbund, Pål Lomeland har ansvaret for påmeldingen og han er godt fornøyd så langt.

– Vi er per dato 67 påmeldte, men basert på tilbakemeldinger fra medlemmene, blir vi trolig over 100 deltakere i Stavanger, sier Lomeland.

Han forteller også at en rekke radioer allerede har meldt på seg på med mange deltagere hver.

– Flere radiostasjoner sender både fem, seks og sju deltakere til Stavanger. Det må også nevnes at vi blant de påmeldte finner flere mindre medlemsstasjoner som aldri tidligere har deltatt på våre konferanser. Det er svært gledelig, sier Lomeland.

DIREKTE TIL PÅMELDING

Det er dermed duket for en stor og variert gruppe radiofolk som vil oppleve to dager fullpakket med spennende foredrag og nyttig informasjon. Totalt blir det ikke mindre enn 14 seminarer som vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell inspirasjon og solid faglig påfyll.

– Jeg vil ikke her fremheve noe fra programmet foran noe annet, men anbefaler på det sterkeste at du sjekker årets program for alle detaljer. Her er det garantert noe som både vil interessere og engasjere deg og de du jobber sammen med, sier Lomeland.

MER OM PROGRAMMET

Det er i år også rekordstor interesse fra utstillere. Faktisk er det så mange som vil møte lokalradioene i år at det ikke er plass til flere. Her er det mange spennende mennesker å snakke med, som alle representerer bransjer og produkter som er relevante for lokalradio. Norkring og Prolyd er årets hovedsponsorer og skal også ha 20 minutters seminar. Du vil også møte representanter for Lydrommet, Soundware, NewsFlow og Paneda.

Underholdning og festmiddag blir det selvsagt også, blant annet ved Stavangerkameratene og Hilde Selvikvåg.

Sett av fredag 21. april og resten av helgen til årets happening for lokalradio på Scandic Stavanger City. Husk å bestille reise og overnatting i tillegg til påmeldingen til selve konferansen. Ta gjerne kontakt med Norsk Lokalradioforbund for mer informasjon.

ALT OM KONFERANSEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar