Scandic Stavanger og Stavangerkameratene
Medlemsinformasjon

Stor interesse for landskonferansen

Påmeldingene strømmer på til årets landskonferanse i regi av Norsk Lokalradioforbund. Nye navn er også kommet til på programmet, blant annet Stavangerkameratene. 

Stavangerkameratene bidrar med musikalsk underholdning på festmiddagen, lørdag 22. april. De fire artistene som utgjør Stavangerkameratene har i tillegg til egne utgivelser og konserter blitt kjent for et stort publikum via TV.

Kjartan Salvesen vant Idol i 2004, Tommy Fredvang er blant annet kjent fra X-Factor i 2009, Melodi Grand Prix i 2012 og Stjernekamp i 2015, Glenn Lyse vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland har bakgrunn som vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012.

Kvartetten har gjort stor suksess med låter som «Vekk meg opp» og «Bare så du vett det». Deres nye singel «Bare du» kom ut fredag 28. oktober 2016 og det legges nå opp til en stor turné i 2017.

Etter bare en drøy uke med påmelding er mer enn 40 deltagere registrert til landskonferansen, noe daglig leder Pål Lomeland er godt fornøyd med:

– Det tyder på at programkomiteen har gjort et godt stykke arbeid med å sette sammen et fagprogram som er interessant og favner bredt, sier Lomeland.

Han kan fortelle at det er penger å spare ved tidlig påmelding.

– Det har vært viktig for forbundet å holde deltakerprisen på et minimumsnivå, for å sikre at flest mulig radiostasjoner skal ha anledning til å delta.  Det er redusert deltakeravgift frem til 1. mars. Etter denne dato stiger deltakerprisene med 500,- kroner, så det kan være lurt å melde seg på før denne fristen går ut. Jeg vil også gjøre oppmerksom på at det er mulig å søke forbundet om reisestøtte i etterkant av konferansen, påpeker Lomeland.

Årets landskonferanse skjer i Stavanger 21 – 23. april. Her er noen smakebiter fra programmet.

Norsk Radio må reddes, men hvordan. Det er overskriften på et foredrag med medieprofessor Lars Nyre. Han mener at DAB neppe er redningen for norsk radio. Det er bare er en overgang fra en type enveiskommunikasjon til en annen, uten noe fornying av kringkastingsmediet.

På plakaten finner vi også en radiokjendis som i to år studerte digital medieproduksjon ved Høyskolen i Østfold, før han begynte å skulke for å lage lokalradio i Halden, så fikk han jobb i NRK. Ronny Brede Aase er nå en av landets største radioprofiler og startet sin karriere i lokalradio.

Per Henrik Stenstrøm holder et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper et bedre miljø på jobben, i redaksjonen og salgsavdelingen.

Av de litt mer overraskende navnene på listen finner vi Ole Jørgen Torvmark i Digitalradio Norge, som skal fortelle om erfaringer med det nasjonale radioskiftet.

Vi nevner også Terje Lindberg, Kreativ leder i Company Stories AS som har noen tips om hvordan du får mere ut av dine programledertalenter.

Mer om programmet kommer selvsagt her på lokalradio.no

Bransjen står foran store endringer – og landskonferansen 2017 vil gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer.

Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

 

Deltakerprisene holdes på samme lave nivå som i fjor og det er lagt opp til gode rabattordninger ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og for studenter.

Vi har valgt å holde en redusert deltakeravgift (earlybird) frem til 1. mars 2017. Etter denne dato stiger prisene med kroner 500,- på alle pakkepriser. Absolutt siste frist for påmelding er 14. april 2017.

Stedet er Scandic Stavanger City, som åpnet i mai 2014, og er det største konferansehotellet i Stavanger sentrum. Plassert sentralt ved kaiområde og med kun 5-6 minutters gange til sentrumskjernen.

Sett av 21-23. april for Landskonferansen 2017

Påmelding

Alt om konferansen

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.