Medlemsinformasjon

To nye avtaler i fordelsprogrammet

Både Radionyhetene og Rejlers Norge AS er innlemmet i vårt medlemsfordelsprogram og kan nå tilby gunstige avtaler til medlemmer av Norsk Lokalradioforbund.

Rejlers Telecom leverer drift og vedlikeholdstjenester til flere landsdekkende operatører innen mobil og kringkasting og har en kontinuerlig (24/7/365) beredskap.  Rejlers har blant annet driftsansvaret for Norkring sine stasjoner i Norge. Dette oppdraget innebærer alt av feilretting og vedlikehold for radio og tv kringkastingsnett. I tillegg til dette utfører selskapet også utbyggingsoppdrag, hovedsaklig stasjonsklargjøringer, DAB utbygginger og installasjon av annet sendeutstyr.

Rejlers har en landsdekkende organisasjon som kan levere tjenester til stasjoner lokalt. Medlemmer i Norsk Lokalradioforbund får 15 prosent rabatt på ordinære listepriser for tjenester relatert til feilretting, drift og vedlikehold av FM- og DAB- utstyr. Les mer om avtalen her.

Radionyhetene er velkjent for de fleste lokalradiostasjoner og har siden starten i 2010 levert nyheter og annet innhold til radiobransjen. En rekke norske lokalradioer får hver time servert riksnyheter fra redaksjonen i Radionyhetene. I tillegg leveres det også lokale nyheter og enkeltstikk som værmelding og avisrunde til flere lokalradioer.

Men, Radionyhetene leverer også vanlige programmer til lokalradio og har tre programledere som lager programstikk for til sammen seks sendetimer hver dag. Disse kan mikses med radiostasjonens egen musikk, nyheter, innslag, jingler og reklame og sendes når det er behov for det.

Som en del av vårt fordelsprogram får alle medlemmer i forbundet 10 prosent rabatt ved bestilling av abonnement på innholdstjenesten, «Programstikk» levert av Radionyhetene. Se avtalen her.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.