Fra Misjonsradioens nye studio i Sandefjord
Medlemsinformasjon

To nye medlemmer i forbundet

I juni kunne Lokalradioforbundet melde om fem nye medlemmer. I sommer har ytterligere to radiostasjoner meldt seg inn i forbundet.

Misjonsradioen i Sandefjord har vært medlem tidligere, men har nå valgt å melde seg inn i forbundet igjen. Misjonsradioen ble startet i 1986 og er underlagt Norsk Luthersk Misjonssambands avdeling i Sandefjord. Kanalen har ca 18 frivillige medarbeidere og sender 18 timer i uken på nisjekonsesjon i Vestfoldbyen på FM 98,6 MHZ. Der deler den sendetid med Kontakt Radio og Radio Sandefjord.

– Vi har i dag økende samarbeid med  Kontakt Radio og høsten 2015 flyttet vi sammen inn i nye lokaler. Økonomien er basert på frivillige gaver og er en konstant utfordring. Nå har vi  startet webradio og ser for oss en radiofremtid som Mediegruppen Sandefjord og samarbeid med flere aktører.  Om det blir DAB eller fortsatt FM  får tid og økonomi vise, sier styreleder Ole Hetlesæther til lokalradio.no

NV Radio er en arabisk radiostasjon som sender på internett. Radiostasjonen har tilhold i Oslo og er blitt assosiert medlem av forbundet. De andre nye medlemmene i Norsk Lokalradioforbund er KSU247, Radio Sør Lillesand, Radio Trondheim, Haugalandnytt og Radio Nord-Salten.

Vi ønsker alle velkommen som medlem.

Her kan du se en fylkesvis oversikt og lese mer om hvert enkelt medlem.

P1160110

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar