Radiodager

Stem på årets radionavn 2016

Fjorårets vinnere Radioresepsjone er ikke nominert i 2016. (Foto: Lasse Mørkhagen)

Nå kan du stemme på årets radionavn. Vinneren presenteres under Radiodager i neste uke. Vi kan allerede avsløre at Radioresepsjonen ikke kommer til å vinne i år, slik de gjorde i fjor og en del år før det. 

HER ER LISTEN OVER DE NOMINERTE:

RØVERRADION (Lokalradio)
1RøverRadion er et unikt radioprogram. Dette er det eneste radioprogrammet i verden som er produsert av innsatte i fengsel, og som kringkastes på utsiden av fengselsmurene. I RøverRadion blir man servert gripende historier, og interessante betraktninger fra en bokstavelig talt lukket verden. RøverRadion bidrar også til å gi en bortgjemt gruppe en mulighet til å ta del i samfunnsdebatten, og å bygge bro mellom fengselsinnsatte og samfunnet for øvrig.

TIL AVSTEMMING

LØNSJ (NRK P1)
2Lønsj ved Rune Nilson og Torfinn Borkhus er et daglig underholdningsprogram på NRK P1 med litt tull, litt tøys og litt fantastiske fakta som du aldri i verden hadde trodd du skulle få høre. Gode programledere, artige bifigurer og egenartede dialekter har fått et stort og trofast publikum over hele Norge.

TIL AVSTEMMING

P3Morgen (NRK P3)
3NRKP3s eget morgenprogram sendes alle hverdager med sendestart like over seks. Ronny, Silje og Markus elsker å starte dagen sammen med deg og byr på kjente gjester, god musikk, nyheter og livet for øvrig i morgentimene.

TIL AVSTEMMING

P4s Radiofrokost (P4)
4P4s Radiofrokost med Bjørn Faarlund, Øystein Røe Larsen og Silje Stang vekker Norge med direkteradio alle hverdager fra klokken seks. Det er lett å stå opp med denne gjengen, som serverer deg spennende intervjuer, hyppige oppdateringer, seriøsitet, varme og godt humør.

TIL AVSTEMMING

Morgenklubben med Loven & Co (Radio Norge)
5Morgenklubben med Loven & Co gir deg frisk morgenradio hver dag fra mandag til fredag. Geir Schau, Annette Walther Numme og Øyvind Loven sørger for at du kommer i rett humør selv om du har stått opp med feil bein.

TIL AVSTEMMING

Vi sees på Radiodager torsdag 15 og fredag 16.september i Oslo

Om forfatteren

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar