Foto: Nea Radio, Nils Kåre Nesvold
Radionyheter

Nea Radio med tidenes påskeradio

For første gang i historien sender Nea Radio 24 timer i døgnet hele påska. Påskeradioen på Nea er allerede i gang!

I morgen begynner selve påskehøytiden med mange fridager på rad og stor utfart til fjellet. Det er mange lokalradioer som setter litt ekstra energi på sine sendinger i påska og Nea Radio er en av dem. Slik satser de på påskeradio 24 timer i døgnet:

Radiodagen starter med påskeformiddag klokka ni hver dag fra mandag til andre påskedag. Nils Kåre Nesvold er i studio og Anne Gundersen og Marit Manfredsdotter er utegående reportere som skal holde lytterne oppdatert med nyheter, aktuelle reportasjer og direkteinnslag.

Gjester og krim

Videre utover dagen er det en aktuell påskegjest, påskekrim, konkurranser og mange spennende programmer. Vi kan blant annet nevne at Andreas Reitan har et daglig viseprogram som heter «Vise Menn & Kvinner».

Kåre Wessel har en serie hver dag i hele påska om gruppa Sven Ingvars som er ekstra aktuelt nå etter at frontfiguren Sven Erik Magnsusson gikk bort 22. mars.

Opplesning og krim

Nytt i påska er også en opplesningsserie om Inger Grannes & Brudkronan etter Per Nilsson-Tannér med musikk av Peder Persson.

Påskekrim hører påska til og en radioserie om en av Amerikas mest kjente kvinnelige seriemordere, Belle Gunnes fra Selbu, som kan få enhver kriminalroman til å blekne.

Marit Bendz fra Ålen – nå bosatt i Førde – kom i november i fjor ut med boka KVERK. – Det er en blanding av krim, thriller og bygdefortelling, sier hun sjøl. I påska leser Marit Bendz sjøl fra boka.

Og som ikke det er nok. Rundt klokka 21.15 kommer den nyskrevne påskegrøsseren «BEIST» av Bernt Kulseth.

Og som vanlig er det nattradio hver kveld fra klokka 21.00.

Kilde: Nea Radio

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.