MegaSeg

VIKTIG! Sett deg nøye inn i instruksjonene under, før du går i gang med rapporteringen

MegaSeg er et program som kan både brukes i DJ-sammenheng og til radioavvikling og er utviklet utelukkende for Machintosh som kjører Mac OS X 10.6 eller nyere. Dette programmet har innebygget loggfunksjon som gjør prosessen med å lage en avviklingslogg ganske enkel. I motsetning til andre avviklingsprogrammer trenger du ikke laste ned en filpakke for å få en ferdig rapport.

KORT OM RAPPORTERING, KRAV OG SANKSJONER

Som en del av vederlagsavtalene, forplikter lokalradioene seg til å rapportere musikkbruken til både Tono og Gramo. For Gramos del fremkommer dette av rammeavtalens paragraf 8, mens det er spesifisert under “generelle bestemmelser” i Tono-avtalen. Rapportene skal inneholde opplysninger i henhold til kravspesifikasjon om elektronisk rapportering. Denne spesifikasjonen er lik for både Tono og Gramo. Rapportene må som et minimum inneholde dato, tidspunkt, spilletid, unik lokal ID fra avviklingssystem, tittel og artist. Verken Tono eller Gramo vil godta manuelt utfylte rapporter.

Rapportfilen må inneholde kanalnavn og periode i filnavn og være i et spesielt format som datasystemene kan lese elektronisk.

Resten av dette innholdet er kun tilgjengelig for medlemmer i Norsk Lokalradioforbund. Vennligst . Er du medlem, men ikke opprettet konto? Søk om konto her