Ronny Brede Aase gleder seg til å delta på Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse (Foto: p3.no)
Landskonferansen 2017

Gleder seg til landskonferansen

Ronny Brede Aase, kjent fra NRK P3, gleder seg skikkelig til å få komme på besøk til Norsk Lokalradioforbunds lokalradiokonferanse om bare 3 uker. Du kan fortsatt melde deg på!

MELD DEG PÅ HER

Brede Aase, her avbildet med Live Nelvik under P3 Gull, startet sin karriere i lokalradio. Han er nå programleder i P3Morgen, sammen med Silje Nordnes og Markus Neby, et program som har blitt svært populært. I år kommer han til lokalradiokonferansen for å fortelle sin historie:

– Eg gler meg skikkeleg til å få komme på besøk for å prate om radio!, bryter Ronny Brede Aase ut når lokalradio.no snakker med ham om lokalradiokonferansen. Han er tydelig en helfrelst radiomann  og har vært det siden han var liten:

– Eg trur eg byrja med radio på same måten som veldig mange andre, ved å tvinge meg på i lokalradioen heime. Eg var særs aktiv i lokalradio på ungdomsskulen og vidaregåande. Då eg byrja studere i Halden vart eg sjølvsagt med i studentradioen der.

Og så masa eg meg til å få lage program hos Radio Prime i Halden ei periode òg, før eg fekk min første sommarjobb i NRK Sogn og Fjordane. Eg har alltid elska radiomediet, og drøymd om å jobbe i radio sidan eg var veldig liten, sier Ronny.

I tillegg til å være programleder på et av Norges mest populære radioprogram har Ronny Brede Aase også gjort mye annet, blant annet vært programleder på TV, men det er radio som ligger hans hjerte nærmest:

– Radiomediet er magisk. Der alle andre medier konkurrerer om di totale merksemd er vi i radioen ein følgjesven du kan ta med overalt og når som helst. Å få lov til å lage soundtracket til folk sin kvardag er ei ære. Og eg elskar å høyre på radio. Nokre av mine sterkaste augneblunk som radiolyttar vil vera med meg livet ut, på ein måte TV og film aldri kan.

Møt Ronny Brede Aase på Lokalradiokonferansen i Stavanger 21 og 22 april

MELD DEG PÅ HER

ALT OM KONFERANSEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar