Stavanger
Landskonferansen 2017

Her alt du trenger å vite om landskonferansen 2017

På denne tid om nøyaktig to uker samles lokalradiobransjen i Stavanger til spennende fagdager med foredrag, seminarer, debatter, kulturinnslag, prisutdelinger og idémyldring.

Vi må tilbake til tidlig på 2000-tallet for å finne like stor deltakelse på landssamlinger i regi av Norsk Lokalradioforbund, som i år. Dette er svært gledelige tall som viser at årets programkomité har satt sammen et svært innholdsrikt, variert og fengende fagprogram.

Det er fremdeles mulig å melde seg på konferansen (frem til midnatt 14. april). Det gjør du her: DIREKTE TIL PÅMELDING

Norsk Lokalradioforbund ønsker alle deltakere velkommen til landskonferansen som finner sted på Scandic Stavanger City fra 21.- 23. april 2016. Her finner du praktisk informasjon om konferansen og de ulike delene av arrangementet.

Deltakere
I skrivende stund er det 114 deltakere påmeldt til årets konferanse. Disse representerer 38 ulike konsesjonærer fra Honningsvåg i nord til Lindesnes i sør. Fullstendig deltakerliste kan du lese i programheftet som du finner nederst i saken.

Transport/Parkering
Fra Stavanger Lufthavn Sola til hotellet er det ca. 14 kilometer og uten trafikk tar turen omlag 15 minutter. Transport fra flyplassen til hotellet kan gjøres ved å ta flybussen som går til Stavanger sentrum eller taxi.

Flybuss:
Flybussen går ca hvert kvarter til Stavanger sentrum og koster koster 117,- (180,- tur/retur) ved kjøp på flybussen.no og 130,- (200,- tur/retur) ved kjøp ombord. Pass på å velge riktig buss, da det går flybusser til flere destinasjoner. Flybussens endestoppet er Fiskepiren, men bussen kjører et ekstra stopp til Scandic Stavanger City, dersom man gjør sjåføren oppmerksom på dette. Reisetiden er ca 25 til 30 minutter.

Taxi:
Taxiholdeplassen finner du midt mellom flyterminalen og parkeringshuset, mot venstre når du forlater ankomsthallen. Prisen til hotellet varierer fra rundt 330 til 400 kroner avhengig av hvilket taxiselskap man velger. Norges Taxiforbund har laget en taxikalkulator som viser omtrent hva taxituren vil koste deg. Trykk deg inn på Taxikalkulator.no for å se hvor mye din tur vil koste.

Kommer du med tog er det enklest å komme seg til hotellet med taxi. Det er taxiholdeplass like utenfor ankomsthallen.

Hotellet disponerer en egen utendørs parkeringsplass med 32 oppstillingsplasser. Prisen pr. døgn er 100,- kroner. Nærmeste parkeringshus ligger på Jorenholmen ca 350 meter fra hotellet. Prisen her er 180,- kroner per døgn.

Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere plass i disse parkeringsanleggene.

Registrering
Fra klokken 13.30 til 14.30 fredag 21. april er det registrering av deltakere og gjester. Her får deltakerne utdelt en konferansemappe med praktisk info, og et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele landsmøtet. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og enkelte måltider. Sammen med deltakerbeviset finnes adgangsbilletter til fellesmiddag på fredag og festmiddag for de som er påmeldt til dette. Registrering foregår i resepsjonsområdet i første etasje. Husk å skrive ut og medbringe billetten til registreringen.

Konferanseavvikling
Fagprogrammet foregår i hotellets største konferansesal, «Bergeland» som du finner i hotellets første etasje. I tilknytning til konferansesalen har man et stort mingle- og utstillingsareale til disposisjon. Her serveres kaffe, te, frukt og kaker i pausene og her vil våre gode samarbeidspartnere vise deg det siste innen kringkastingsutstyr og andre relevante produkter for bransjen.

Program:
Bla direkte i programmet under eller last det ned her

Måltider og festmiddag:
Alle måltider, dersom ikke annet er oppgitt serveres i Varmen Bar & Restaurant i hotellets første etasje. Frokost lørdag og søndag serveres mellom klokken 07.30 til 10.30. Lunsj lørdag serveres klokken 13.00 til 14.00. Fellesmiddag fredag (egen påmelding) starter klokken 20.00. Lørdagens festmiddag arrangeres i et avskjermet lokale i tilknytning til restauranten og vorspiel blir avviklet i mingleområdet utenfor. Kleskode for festmiddag er pent antrekk.

Det blir minikonsert med Hilde Selvikvåg under fellesmiddagen på fredag. Lørdag under festmiddagen kommer Stavangerkameratene for å gi smakebiter fra sitt reportoir. Festmiddagen ledes av magiker og komiker, Kevin Lunde.

Vennligst send e-post til paal@lokalradio.no hvis du har behov i forhold til matintoleranse eller allergier som vi skal ta hensyn til.

Utstillere og sponsorer
Det er seks utstillere på plass i Stavanger. Her er det mange spennende mennesker å snakke med, som alle representerer bransjer og produkter som er relevante for lokalradio. Norkring og Prolyd er årets hovedsponsorer og skal også ha 20 minutters seminar. Du vil også møte representanter for Lydrommet, Soundware, NewsFlow og Paneda.

Øvrige sponsorer av årets konferanse er Gramo, Radionyhetene, Kantar TNS, Digitalradio Norge og Tinex Group.

Her er årets programhefte:

Dersom du har spørsmål i forbindelse med konferansen eller påmelding, kan du kontakte Pål Lomeland på mail: paal@lokalradio.no eller på telefon 971 86 849.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar