Aslak Sommerfeldt Skretting i JærRadioen ønsker konferansedeltakerne velkommen til Stavanger
Landskonferansen 2017

Velkommen til Stavanger

I morgen møtes 120 radiovenner fra hele Norge til Norsk Lokalradioforbunds årlige landskonferanse. På vegne av årets programkomite ønsker vi alle hjertelig velkommen til Stavanger!

Stavanger er olje! Den regnes som “oljehovedstaden” i Norge og fungerer som sentrum for oljeindustrien. Forus Næringspark som ligger på kommunegrensen mellom Stavanger, Sandnes og Sola er en av landets største næringsparker og huser blant annet hovedkontoret til Statoil. Stavanger arrangerer annethvert år Offshore Northern Seas, bedre kjent som ONS – verdens nest største utstilling og konferanse for energisektoren.

I tillegg til å by på lang lokalradiohistorie, har Stavanger utviklet seg til en matby av internasjonal klasse og byr på restauranter fra alle verdens hjørner. Byen er stolt av sin matkultur og arrangerer den populære Gladmat-festivalen hver sommer. To av byens restauranter har de siste årene blitt belønnet med stjerner i den anerkjente Michelin- guide som første restauranter utenfor hovedstaden.

Stavanger har gjennom historien alltid vært en viktig havneby, med mange små og store rederier. Byen er fortsatt en stor anløpshavn for mange cruiseskip.

Selv om enkelte var på lufta med piratsendinger også før den tid, ble de første lokalradioene i byen etablert i 1982. Vi i Jærradiogruppen har vårt hovedkontor i Sandnes, nærmeste by og nabokommune, og opererer fire lokalradiostasjoner her i distriktet.

Midt i et spennende radioår med mye fokus på digitalisering og nye sendernett er det med stor glede vi ønsker deg velkommen til landskonferansen i Norsk Lokalradioforbund.

Programkomiteen har i år bestått av Thor Magnar Thorsen (Radio 102), Geir Friberg (Radio Grenland) Pål Lomeland (NLR) og undertegnede. Vi håper du finner programmet spennende og interessant.

For programkomiteen
Aslak Sommerfelt Skretting
JærRadioen

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar