Scandic Airport
Landskonferansen 2019

Haster: Siste frist for påmelding!

Alt du trenger å vite om smarthøytalere, GDPR, støtteordninger, bingoforskrifter og reklamemarkedet. Det er mange gode grunner til å bli med på årets landskonferanse. Absolutt siste frist for påmelding er i morgen!

Norsk lokalradioforbund avholder Landskonferansen 2019 på Scandic Oslo Airport på Gardermoen fra 5. til 7. april.

Allerede nå kan vi melde om en fantastisk interesse. Ved siste opptelling var det 140 påmeldte og så mange har ikke vært med på landskonferanser/landsmøter siden 1998.

Dette blir årets happening for alle driver med lokalradio eller som er interessert i lokalradio og det er noen få plasser igjen til de som er ute i siste liten:

SISTE FRIST FOR PÅMELDING ER 28. FEBRUAR!

Som nevnt før starter det hele med en politisk debatt med deltagere fra mange partier, blant annet  Trond Giske fra Arbeiderpartiet og Åslaug Sem-Jacobsen fra Senterpartiet.

Det er et fyldig faglig program både fredag og lørdag og noe du kommer til å lære mye om er smarthøytalere. Blant annet vil teknolog Hans-Petter Nygård-Hansen avsløre hvordan stemmestyrte assistenter vil revolusjonere vår hverdag. Ikke nok med det, Rune Hafskjær i P4, som er en av de som kan mest om smarthøytalere i Norge vil dele sine erfaringer med lokalradioene.

I den samme kategorien kommer Radioplayer og Landskonferansen får celebert besøk av den britiske sjefen for Radioplayer, Lawrence Galkoff. Han skal sammen med Ole Jørgen Torvmark fortelle hva Radioplayer og Norsk Radio kan gjøre for lokalradioene.

GDPR er noe som også lokalradio må forholde seg til, men hva er det egentlig? Svaret får du fra Advokat Jeppe Songe-Møller i Advokatfirmaet Schjødt.

Vi skal også få masse informasjon og forhåpentligvis nyttige tips fra myndighetene, ikke minst det siste nye om de nye bingoforskriftene. Reklame er selvsagt også viktig og i løpet av helgen får vi vite tilstand og prognoser for det norske reklamemarkedet ved Camilla Minnhagen er senioranalytiker i IRM.

Ikke mindre enn 9 utstillere er på plass for å vise det siste innen kringkastingsteknologi og andre relevante tjenester.

Dette er bare et lite utdrag av alt som skjer under Landskonferansen, i tillegg til at det blir gode muligheter for å gamle kjente og knytte nye radiokontakter.

Trenger du egentlig noen flere grunner til å melde deg på:

MER INFORMASJON OG PÅMELDING

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar