Scandic Airport
Landskonferansen 2019

Påmeldingen til landskonferansen er åpnet

Nå er det mulig å melde seg på til landskonferansen 2019 i regi av Norsk Lokalradioforbund. Tidlig påmeldte får billigere billetter!

Konferansen finner sted på Scandic Oslo Airport fra 5. – 7. april 2019. Denne helgen møtes lokalradiobransjen til todagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Det er opprettet en egen nettside for Landskonferansen 2019:  http://www.radiokonferanse.no/

Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

Konferansen innledes med en mediepolitisk debatt der partienes mediepolitiske talspersoner diskuterer lokalradiobransjens fremtidige rammevilkår. Som deltaker vil du også få oversikt over utviklingstrekk og bransjetrender for både lyttertall og reklamemarkedet. Smarthøyttalere og stemmestyring er i vinden. Men hvordan kan lokalradio nyttiggjøre seg denne plattformen på en best mulig måte? Det vil du få svar på i løpet av konferansen.

Siste frist for å sikre seg billige konferansebilletter er torsdag 31. januar. Etter denne dato øker alle billettpriser med 500,- kroner. Absolutt siste frist for påmelding til konferansen er torsdag 28. februar.

I 2018 var det stort oppmøte og god stemning da Norsk Lokalradioforbund arrangerte Landsmøtet i Kristiansand. I 2019 er det landskonferanse, det betyr at det denne gangen ikke er valg og landsmøteforhandlinger. Dermed er det plass til enda mer faglig innhold og omtrent akkurat like mye nettverksbygging og sosialt samvær.

MER OM KONFERANSEN OG PÅMELDING

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar