Registering landsmøte 2016
Landsmøtet 2016

Landsmøtet 2016 er i gang

Radiofolk fra hele landet ankommer nå Bodø for å være med landsmøtet til Norsk lokalradioforbund. Det er frenetisk aktivitet i registeringen og straks begynner konferansen, der det trolig kommer viktige nyheter!

 

Hanne og Pål står for registeringen til landsmøtet
Hanne og Pål står for registeringen til landsmøtet

 

Det er Hanne og Pål som er velkomstkomiteen. De sørger for at alle delegater blir registrert og får med seg drikkebonger, landsmøteprogram og all den andre nyttige informasjonen man trenger foran en helg med Norsk lokalradioforbund.

Folk strømmer på til landsmøte 2016
Folk strømmer på til landsmøte 2016

 

Blant radioene som er ankommet finner vi blant annet Hedmarksradioene, Radio Sør og Radio Metro. Totalt er det ventet noe over 100 radiofolk til årets landsmøte som varer fram til søndag.

Om kort tid blir alle ønsket velkommen av ordfører i Bodø, Ida Marie Pinnerød før nestleder Thor Magnar Thorsen står for den offisielle åpningen. Naturlig nok får vi vite siste nytt fra forbundet ved styreleder Svein Larsen, som ifølge ryktene har viktige nyheter å komme med.

Senere i kveld kommer Niklas Baarlig fra NRK P3 som skal fortelle hvordan man skaper personlighet på lufta og kommunikasjonsekspert Hans Petter Nygaard Hansen kan fortelle oss hvilke knapper vi skal trykke på for å posisjonere seg i det nye medielandskapet.

Radiofolk fra hele landet strømmer på til landsmøte 2016
Radiofolk fra hele landet strømmer på til landsmøte 2016

 

FØLG LANDSMØTET PÅ LOKALRADIO.NO OG SOSIALE MEDIER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar