Metro-gruppen er klar for landsmøtet 2018: F.v. Linda Holzerland, Christian Gilsvik, Svanhild Eid og Trond Harald Hansen
Landsmøtet 2016

Landsmøtet 2018 er i gang!

Radiofolk fra hele landet strømmer nå til Kristiansand for å være med på landsmøtet til Norsk Lokalradioforbund. 

Registreringen startet kl. 1300 og allerede er det en solid forsamling av lokalradiofolk som har startet minglingen. Været ute er litt surt og vindfullt, men inne på Scandic Bystranda hotell er det mange trivelige radiointeresserte.

Det er 128 påmeldte totalt til dette landsmøtet, noen er helt nye mens andre har vært med flere ganger tidligere. Det er deltagere fra hele landet.

Andreas Reitan fra Nea Radio på landsmøtet 2018 blir tatt imot av Pål Lomeland og Stein Helge Nilsen

I løpet av helgen blir det timesvis med interessante foredrag og faglig input, god mulighet til å friske opp gamle bekjentskap og gjøre noen nye.

Utstillerne er allerede på plass og gleder seg til å treffe radiofolket. Kl 15.15 starter det offisielle programmet med velkomsthilsen fra ordføreren i Kristiansand og så blir det avtroppende leder som forteller om status og fremtiden for norsk lokalradio.

I løpet av morgendagen blir det også klart hvem som blir ny leder i Norsk lokalradioforbund etter at Svein Larsen gir seg etter 4 år.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar