Foto: Rica Eiendom
Landsmøtet 2016

Prisene for deltakelse på landsmøtet øker om en uke

Hvis du, som mange andre har tenkt deg på Landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund i Bodø, sparer du 500 kroner pr. deltaker ved påmelding innen fredag 18. mars.

Også prisen for overnatting vil øke fra samme dato.

Som vanlig er programmet fullspekket med spennende og interessante sesjoner. Vi har satt sammen et program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell solid påfyll. Både Medietilsynet, Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og Lotteri- og Stiftelsestilsynet vil være tilstede for å orientere om vedtatte og kommende endringer i rammevilkår for lokalradio.

Fra 18. mars blir prisene pr. deltaker 2390,- (nå 1890,-) pluss mva ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og 2690,- (nå 2190,-) pluss mva ved etterskuddsbetaling på faktura.

Vi skylder også å gjøre oppmerksom på at både Norwegian og Widerøe har varslet prisøkning på sine flyruter, som følge av innføring av ny flyseteavgift fra 1. april.

Her melder du deg på konferansen (ekstern lenke)
Her finner du all praktisk informasjon
Her finner du komplett landsmøteprogram

 

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar