Landsmøtet 2016

Siste dag med rabatterte priser til landsmøtet

De rabatterte prisene til Norsk lokalradioforbunds landsmøte i Bodø gjelder til og med i dag. Fra midnatt øker deltakerprisen med NOK 500,- per person. Også prisen for overnatting øker.

Det er allerede godt over 80 deltakere som har meldt sin ankomst til Bodø. Disse representerer over 40 ulike radiostasjoner.

Som vanlig er programmet fullspekket med spennende og interessante sesjoner. Programkomiteen har satt sammen et program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell solid påfyll.

Både Medietilsynet, Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og Lotteri- og Stiftelsestilsynet vil være tilstede for å orientere om vedtatte og kommende endringer i rammevilkår for lokalradio. Det kommer også en rekke leverandører som blant annet vil vise ulike DAB-løsninger for lokalradio.

Det blir også avholdt landsmøte, for NLR, lørdag 9. april. Landsmøtepapirene er nå sendt ut pr. post til alle medlemmene. Vi minner om at kontingenten for 2016 må være betalt for å ha stemmerett på landsmøtet.

Fra midnatt blir prisene pr. deltaker justert opp til 2390,- (nå 1890,-) pluss mva ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og 2690,- (nå 2190,-) pluss mva ved etterskuddsbetaling på faktura.

Merk at konferansekoden for bestilling av rimelige hotellrom fjernes fra midnatt. Bestillingskoden som er BRAD080416 kan nå kun benyttes ved bestilling på telefon 75 50 38 00. Fra 19. mars gjelder hotellets ordinære priser.

Siste frist for påmelding til landsmøtet er 31. mars 2016.

Vi ønsker velkommen til en lærerik og hyggelig helg i Bodø og ber delegater som møter om å ta med seg tilsendte landsmøtedokumenter.

Her melder du deg på konferansen (ekstern lenke)
Her finner du all praktisk informasjon
Her finner du komplett landsmøteprogram

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar