Kompaktsenderne fra Rohde & Swarz via Bakke-Nett AS
Landsmøtet 2016

Spennende utstillere på årets landsmøte

Dersom du fortsatt ikke har bestemt deg for å dra på landsmøtet i Norsk lokalradioforbund 8 – 10 april i Bodø, går du glipp av noe! Det er stor interesse både fra lokalradio, myndigheter og utstillere. En av dem som kommer er Bakke-Nett AS.

På sin stand vil Bakke-Nett blant annet ha fokus på DAB-sendere, som er høyaktuellt for mange lokalradioer om dagen.

– Bakke-Nett AS er autorisert leverandør av utstyr til kringkastingsmarkedet med 25 års bransjeerfaring. Med våre dekningsmålinger er du sikret riktig dimensjonering av sendereffekter og antenneutstyr, forteller de til lokalradio.no.

Under landsmøtet blir det blant annet et møte med utstyr fra Rohde og Schwartz.

– Den nye serien DAB-sendere fra R&S er energiøkonomisk, og strømforbruket er nær 50% av konvensjonelle DAB-sendere. Dette gir lave driftskostnader over tid, forteller Vegard Bakke i Bakke-Nett.

For å være litt mer teknisk:

– Kompaktsenderne fra Rohde & Swarz passer i standard 19” rack. Sammen med integrert EDI/ETI konverter og GPS-mottager gjør dette at løsningen er lite plasskrevende, og reduserer dine innplasseringskostnader, heter det fra Bakke-Nett AS.

De er bare en av flere utstillere du kan møte under landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund i Bodø 8 – 10. april 2016. Det er fortsatt mulig å melde seg på!

HER MELDER DU DEG PÅ

PRAKTISK INFORMASJON

HELE PROGRAMMET

Det er allerede godt over 80 deltakere som har meldt sin ankomst til Bodø. Disse representerer over 40 ulike radiostasjoner.

Som vanlig er programmet fullspekket med spennende og interessante sesjoner. Programkomiteen har satt sammen et program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell solid påfyll.

Både Medietilsynet, Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet og Lotteri- og Stiftelsestilsynet vil være tilstede for å orientere om vedtatte og kommende endringer i rammevilkår for lokalradio. Det kommer også en rekke leverandører som blant annet vil vise ulike DAB-løsninger for lokalradio.

Det blir også avholdt landsmøte, for NLR, lørdag 9. april.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar