Tilhørere under landskonferansen 2017
Landsmøtet 2018

Bli med på landsmøtet – Siste frist!

Det er ingen aprilspøk,  1. april går aller siste frist ut for de som vil melde seg på til landsmøtet i Norsk lokalradioforbund i Kristiansand 13. – 15 april Interessen for å delta er allerede stor!

HER MELDER DU DEG PÅ!

Mer enn 120 deltakere fra over 60 forskjellige radiostasjoner/selskaper har meldt sin ankomst til årets landsmøte. Det er fortsatt mulig å være med, men nå må du være rask. Påmeldingen stenger nemlig fredag 1. april kl. 12!

Det er mange gode grunner til å delta på årets landsmøte: Et spennende program, stort utvalg i utstillere, mulighet til å bli kjent med andre i bransjen og selvsagt selve landsmøtet med valg.

Denne helgen møtes en samlet lokalradiobransje til to-dagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Bransjen står foran store endringer. Konferansen i 2018 vil foruten ordinære landsmøteforhandlinger, gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer. Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

Utenfor programmet er det selvsagt lagt opp til god tid til mingling. Landsmøtet er et utmerket sted å treffe kolleger fra lokalradio fra hele Norge og knytte kontakter som kan bli svært nyttige i fremtiden. Det aller viktigste denne gangen er selvsagt selve landsmøtet, med valg av styre og din mulighet til å påvirke det som skjer i Norsk Lokalradioforbund.

SE PROGRAMMET HER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar