Landsmøtet 2018

De første er klare for årets landsmøte

Påmeldingen er åpnet for landsmøtet til Norsk Lokalradioforbund. De første sesjonene er allerede klare, men programkomiteen holder noen kort tett til brystet. Det blir ikke overraskende snakk om FM-slukking. 

Kantar Media er først ute på landsmøtet i Kristiansand for å snakke om radioåret 2017. Dette var et meget spesielt år både for rikskanaler og for lokalradio.

I januar 2017 startet et langt radioår som har bydd på mye kritikk, mange harde ord og mye nerver for radiobransjen. Desember markerte sluttpunktet for det store DAB-året, med slukking av FM for de riksdekkende kanalene.

Analysesjef Knut-Arne Futsæter i Kantar Media konkluderer over endringene og trendene i lyttermarkedet for radio i 2017. Med et særlig fokus på lokalradios posisjon selvfølgelig. Han deler også sine forventninger til mediemarkedet i tiden fremover.

I tillegg er det selvsagt store forventninger til åpningstalen til leder Svein Larsen, som har markert seg sterkt i forbindelse med rikskanalenes FM-slukking og ikke minst som sjef for Radio Metro, som til slutt ble tvunget av FM av myndighetene.

Ordføreren i Kristiansand har takket ja til å møte deltagere velkommen til landsmøtet, som skjer på Scandic Bystranda 13 – 15. april.

Andre navn som bør interessere er direktør i Gramo, Martin Grøndahl, som kommer til Kristiansand for å gi en introduksjon til den nye rammeavtalen for lokalradio.

Det er også lagt opp til en sesjon med mediemyndighetene. I år er dette slått sammen til en sesjon. Det blir innlegg fra Nkom og Medietilsynet med påfølgende spørsmålsrunde.

Det er viktig for medlemmene å huske at det i år er landsmøte, med blant annet valg av leder og enkelte styremedlemmer, slik at det blir ekstra viktig å være med denne gangen. Det er selvsagt også satt av tid til utstillerbesøk og sosial samling på kveldene.

Påmeldingen er åpnet og det lønner seg å bestille tidlig. Alle som melder seg på før 1. mars 2018 vil motta et gratiseksemplar av den nylig utgitte håndboken «Hvordan arbeide med Radioreklame», skrevet av Rune Remøy.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM PÅMELDING

Vi kommer tilbake med nyheter om flere spennende foredragsholdere

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar