Landsmøtet 2018

Klart for landsmøte i Kristiansand

Det er duket for årets begivenhet for alle i lokalradio. Fredag til søndag er godt over 100 lokale radiofolk samlet til landsmøte i Kristiansand. 

Denne helgen blir fullspekket av faglig innhold, nettverksbygging, sosialt samvær og ikke minst spennende valg.

Det hele starter fredag 13.4 kl 13, for sikkerhets skyld! Da er det åpent for registering og selve åpningen skjer kl. 15.15 og vi håper at ingen har uflaks på denne dagen!

Det første som skal skje er en statusrapport fra avtroppende leder Svein Larsen, med sine tanker om veien videre for radio generellt og lokalradio spesiellt.

Videre er det et bredt program både fredag ettermiddag og mesteparten av lørdagen, med både møte med radiostjerner, sosiale medier, siste nytt om radiobingo og mye mye mer.

I pausene er det god tid til å besøke en av de mange utstilerne og utover kvelden blir det både festmiddag, konserter og utdelinger av priser.

Det kanskje aller viktigste er selve landsmøteforhandlingene som foregår lørdag ettermiddag. Det er allerede kjent at Svein Larsen gir seg som leder etter fire år og det blir derfor et spennende valg i år!

Lokalradio.no følger landsmøtet med hyppige oppdateringer, så er du av en eller annen (god, forhåpentlig) grunn ikke til stede, får du vite her om det skjer noe!

VI SEES PÅ SCANDIC HOTEL BYSTRANDA I KRISTIANSAND!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar