Landsmøtet 2018

Påmeldingen til landsmøtet 2018 er åpnet

Styret og administrasjonen ønsker medlemmer og andre velkommen til Norsk Lokalradioforbund sin årlige landssamling. Påmeldingen er nå åpnet og konferanseprogrammet er i ferd med å ta form.

Konferansen som i år også er landsmøte finner sted på Scandic Kristiansand Bystranda fra 13.- 15. april. Denne helgen møtes en samlet lokalradiobransje til todagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Konferansen i 2018 vil foruten ordinære landsmøteforhandlinger, gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer.

Programkomiteen arbeider for å få i stand et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll. Programmet lanseres fortløpende og allerede er tidrammene og noe av programinnholdet klart.

Se årets konferanseprogram (oppdateres fotløpende)

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Deltakerpriser og påmelding
Deltakerprisene holdes på samme lave nivå som i fjor og det er lagt opp til gode rabattordninger ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og for studenter. Ordinær påmelding gjøres via vår samarbeidspartner, TicketCo. Ved online registrering vil man automatisk motta en kvittering på deltakelse via e-post umiddelbart. Du kan melde deg på her, eller benytt bestillingsmodulen på denne siden.

Det finnes tre typer påmelding. Du velger den som passer i bestillingsmodulen. Prisene gjelder bestilling innen 1. mars, etter dette økes prisene med 500 kroner på alle pakkepriser. Siste frist for påmelding er 31. mars 2018.

1. Deltakeravgift (ordinær) – forhåndsbetaling med kort: Kr 1 995,- + avgift og MVA (20% rabatt)
2. Deltakeravgift (ordinær) – etterskuddsbetaling på faktura: Kr 2 395,- + avgift og MVA
3. Deltakeravgift (student) – forhåndsbetaling med kort: Kr 1 600,- + avgift og MVA (30% rabatt)

NB! Om du velger “etterskuddsbetaling på faktura” vil beløpet i slutten på din bestilling være 0,- og det vil stå “gratis” på billetten. Påmeldingen er likevel registrert. Faktura sendes ut i etterkant av bestilling, og må være betalt før konferanseavvikling.

Alle som melder seg på før 1. mars 2018 vil motta et gratiseksemplar av den nylig utgitte håndboken “Hvordan arbeide med Radioreklame”, skrevet av Rune Remøy. (Ordinær salgspris 179,-).

Husk å skrive ut billetten og medbringe den til konferansen.

Deltakeravgiften inkluderer fagdager, kaffepauser, lunsj (lørdag) og festmiddag lørdag. Vær oppmerksom på at du i løpet av bestillingen blir spurt om du ønsker å delta på fellesmiddagen fredag kveld. Denne koster 395,- per person.

Reise og opphold
Konferansehotellet i år er Scandic Kristiansand Bystranda. Hotellet som er Sørlandets størst og nyeste ligger sentralt i sentrum av byen med den populære bystranda og Aquarama Bad som nærmeste nabo. Kjevik lufthavn ligger 16 km unna, og det er under 1 km til nærmeste togstasjon. Scandic Kristiansand Bystranda tilbyr 229 komfortable og moderne hotellrom.

Hver enkelt deltaker må selv sørge for reise og hotellopphold. Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem en meget overkommelig pris for overnatting. Prisen for en person i standard enkeltrom er  kun 813,- kroner pr. døgn. Pris for to personer i standard dobbeltrom er 1017,- kroner pr. døgn.

Overnatting kan bestilles her på mail KristiansandBystranda@scandichotels.com eller på telefon 216 150 00. For å kunne benytte seg av tilbudet fremforhandlet av NLR, må du oppgi kode 780NOR270418 ved bestilling.

Tilbudet er gyldig til 1. mars 2018. Etter denne dato gjelder ordinære rompriser. Reservasjonen må garanteres med kort og betaling skjer i forbindelse med oppholdet.

Vi minner om at det som alltid blir anledning å søke Norsk Lokalradioforbund om reisestøtte i etterkant av landsmøtet. Søknadskjema finner du i konferansemappen som du får utdelt ved registrering.

Tidsfrister for landsmøtet 2018
1. mars 2018 – Frist for å booke overnatting til rabattert pris
2. mars 2018 – Frist for medlemmene til å fremme saker som skal behandles på landsmøtet
23. mars 2018 – Landsmøtepapirene sendes til medlemmene
31. mars 2018 – Siste frist for påmelding til landsmøtet

Her har vi samlet all informasjon om konferansen

Håper vi sees i Kristiansand i april til spennende radiodager.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar