Innsjekking til landskonferansen 2017. Foto: Kyrre Dahl
Landsmøtet 2018

Stor interesse for landsmøtet 2018

Det er stor interesse for å være med på årets landsmøte i Norsk lokalradioforbund i april, både blant medlemmer og utstillere. Programmet begynner å falle på plass, men det er fortsatt mulig å melde seg på!

Landsmøtet i Norsk lokalradioforbund arrangeres i Kristiansand fra fredag 13. april til søndag 15. april. De siste årene har det bare blitt større og større interesse for å være med på landsmøtet og det kan kanskje se ut til å bli ny rekord.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Den spådommen er basert på at 40 meldte seg på i løpet av få dager etter at påmeldingen åpnet og det er fortsatt god tid igjen for de som ønsker å være med. Erfaringsmessig er det mange som melder seg på når fristen er i ferd med å gå ut.

For medlemmene er det fortsatt god plass, men for utstillere er det allerede trangt om plassen. Sponsorpakkene og utstillerplassen er mer eller mindre allerede klare, får lokalradio.no opplyst.

Programmet begynner også å falle på plass, og vi kommer til å servere flere smakebiter på fra programmet her på lokalradio.no utover vinteren og våren.

En sesjon som man allerede nå kan glede seg til er et møte med Silje Nordnes, journalist og programleder i P3.

Selv om hun er mest kjent for sin jobb i NRK, begynte hun sin karriere i lokalradio og foredraget har fått navnet:

Fra lokalradio til nasjonal radioprofil

Helt siden hun var liten har P3s profil Silje Nordnes hatt lyst til å jobbe med radio. Hun startet i lokalradio, men har nå fått drømmejobben ‐ som programleder i P3Morgen. Sammen med sine medprogramledere har hun overrasket, sjarmert og skapt sterke radioseanser for lytterne. Nordnes har også vært programleder på TV, men kaller radio for sin første og største kjærlighet. Til Kristiansand kommer hun for å fortelle hvorfor.

Landsmøtet 2018 åpnes av ordføreren i Kristiansand, før leder Svein Larsen gir oss sin mening om status for lokalradio og veien videre.

Det er allerede kjent at Knut‐Arne Futsæter i Kantar Media kommer med spennende tall og konklusjoner over det digitale radioskiftet:

I januar 2017 startet et langt radioår som har bydd på mye kritikk, mange harde ord og mye nerver for radiobransjen. Desember markerte sluttpunktet for det store DAB‐året, med slukking av FM for rikskanalene. Knut‐Arne Futsæter i Kantar Media konkluderer over endringene og trendene i lyttermarkedet for radio. med et særlig fokus på lokalradio. Han deler også sine forventninger til mediemarkedet i tiden fremover.

Husk at det også er forbundets årsmøte med valg av blant annet leder og enkelte styremedlemmer.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Mer om landsmøtet kommer på lokalradio.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar