Fra Norsk Lokalradio Forbunds Landsmøte 2018 i Kristiansand.
Landsmøtet 2020

Fullt på fredag, men ledig på torsdag og lørdag

Det er nå helt fullt på fredagen under årets landsmøte i Norsk lokalradioforbund. Men, det er fortsatt mulig å være med på selve landsmøteforhandlingene. 

Norsk lokalradioforbund arrangerer landsmøte og landskonferanse i Stjørdal om to måneder, fra torsdag 16. april til søndag 19. april. Men, påmeldingen for fredagens arrangement er nå stengt, rett og slett fordi det ikke er mulig å få inn flere:

–  Årsaken er at det er fullt, da konferansesalen ikke tar mer enn 140 samtidige deltakere. Egentlig tar salen maksimalt 120 personer i klasseromsoppsett. Vi har fjernet pultene og fikk dermed plass til 20 personer ekstra, forteller daglig leder Pål Lomeland.

Men, det er viktig å få med seg at det fortsatt er mulig å bli med på selve landsmøte-forhandlingene, som foregår lørdag. Er det lokalradioer som ennå ikke har meldt seg på så er det altså fortsatt mulig å være med i forbundets øverste organ og bestemme politikken og hvem som skal styre Norsk lokalradioforbund.

Dagpakker for torsdag og lørdag kan du bestille på radiokonferanse.no

Ferske tall viser at det er registrert 167 deltakere totalt. Blant de påmeldte er det 62 ulike radiostasjoner representert. Det er 16 flere deltakere enn det var på Gardermoen i fjor og dette blir det største landsmøtet siden 1994.

Det nye av året er en egen fagdag på torsdag 16. april. Her er det også en god del påmeldte, men det er fortsatt plasser igjen på torsdagen.

PÅMELDING OG INFORMASJON FINNER DU HER

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.