Fra landsmøtet i Kristiansand i 2018
Landsmøtet 2020

Gladmelding om landsmøtet 2020

Landsmøtet i Norsk lokalradioforbund skulle gått av stabelen i april, men ble utsatt på grunn av korona-situasjonen. Nå er det klart at alle sesjoner blir med også på det utsatte landsmøtet. 

Norsk Lokalradioforbunds landsmøte 2020 arrangeres på Radisson Blu Trondheim Airport Hotel torsdag 15. til søndag 18. oktober.

Nå er programmet komplett og det er gledelig å kunne meddele at alle sesjonene som opprinnelig var oppsatt i april, flyttes til konferansen i oktober.

Det er foretatt en del endringer tidsplanen, der enkelte sesjoner har byttet dag eller tidspunkt. I tillegg er det kommet inn to nye sesjoner, slik at det i løpet av tre dager skal avvikles ikke mindre enn 27 sesjoner.

Hovedendringene er at fagprogrammet på fredag og lørdag starter en halv time tidligere enn først annonsert. Lørdagen avsluttes en time tidligere enn oppsatt.

Se det ombygde fagprogrammet her: https://radiokonferanse.no/stjordal-2020/program-2020/

Årets konferanse er utsolgt og det er påmeldt over 160 deltakere. For praktisk informasjon i forbindelse med overnatting og eventuell forandring av påmeldingsstatus ta kontakt med Norsk lokalradioforbund.

Det er også kommet flere ønsker fra folk som ønsker å delta, så forbundet jobber med en løsning for å få plass til flere.

Du kan se hvem som er påmeldt her: https://radiokonferanse.no/stjordal-2020/deltakere-2019/

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.