Andreas Reitan fra Nea Radio på landsmøtet 2018 blir tatt imot av Pål Lomeland og Stein Helge Nilsen
Landsmøtet 2020

Kun få ledige plasser igjen!

Hvis du vil være med på årets landsmøte i Norsk lokalradioforbund må du være rask. Det er nå nesten fullt på enkelte sesjoner og det er allerede ny rekord i antall påmeldte deltakere. 

Norsk lokalradioforbund arrangerer landsmøte og landskonferanse i Stjørdal om to måneder, fra torsdag 16. april til søndag 19. april. De siste årene har det blitt stadig mer populært å være med og det blir åpenbart folksomt også i år.

Ferske tall viser at det er registrert 161 deltakere. Blant de påmeldte er det 62 ulike radiostasjoner representert. Dermed er det allerede nå påmeldt 10 personer flere enn i fjor, som i seg selv var et rekordår.

Men, den store pågangen fører også til at det begynner å bli dårlig plass, og da særlig på fredag 17. april:

– Til fredagen er det akkurat nå kun seks plasser igjen, før det er helt fullt i konferansesalen denne dagen. Torsdag og lørdag er det fremdeles god kapasitet, forteller daglig leder Pål Lomeland.

Det betyr at det er fortsatt plasser for de som vil være med på selve landsmøteforhandlingene. Men, vil du være med på fredagen så må du altså være rask for å sikre deg de siste billettene:

PÅMELDING OG INFORMASJON FINNER DU HER

På fredagen kan du blant annet få med deg en sesjon med Hege Lamark med navnet:  Lokaljournalistikken er viktig og veldig undervurdert.

– Lokaljournalistikken er ingen B-vare. Den er viktig og veldig undervurdert, og en viktig del av infrastrukturen i samfunnet. Det kommer frem i boken «Blindsoner og mangfold – en studie av journalistikken i lokale og regionale medier» står det i omtalen av sesjonen.

Du kan også møte Erik Hanøy, som har jobbet i mediebransjen i over 25 år. I dette foredraget gir han deg de beste tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Bli med på en festforestilling med faglig innhold du sent vil glemme.

Fredagen er også dagen for den store politiske debatten om lokale medier og lokalradio. Føreløpige paneldeltagere er blant annet Tage Pettersen som er mediepolitisk talsperson for Høyre, Åslaug Sem-Jacobsen mediepolitisk talsperson for Senterpartiet, Trond Giske mediepolitisk talsperson for Arbeiderpartiet

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.