Radisson Blu Trondheim Airport Hotel. Foto: Radisson Blu
Landsmøtet 2020

Ny dato for landsmøtet

Korona-situasjonen gjør at lokalradioenes landsmøte er utsatt et helt år. Det blir samme sted som planlagt, men nå er den nye datoen for landsmøtet satt.

Som de fleste sikkert har fått med seg ble landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund først flyttet fra april til oktober. Men, koronapandemien satte nok en gang stopper for det og landsmøtet ble utsatt til neste år.

Landsmøtet 2020 vil bli avviklet 15. april til 18. april 2021 på Radisson Blu Trondheim Airport Hotel i Stjørdal (Værnes).

– Vi håpet i det lengste at konferansen kunne gå som planlagt, men med usikkerheten knyttet til den økende koronasmitten i samfunnet har forbundsstyret kommet fram til at det mest forsvarlige er å ikke gjennomføre konferansen under de rådende omstendigheter, opplyser styret i en pressemelding.

Konferansen vil bli avviklet på samme måte som planlagt i år, med digital fagdag på torsdag 15. april, samt debatter og fagsesjoner på fredag og lørdag. Lørdag vil også de formelle landsmøteforhandlingene finne sted.

Programkomiteen vil nå starte arbeidet med å sette sammen et nytt fagprogram. Programmet vil bli minst like omfattende som i år, og en del av de planlagte sesjonene vil bli videreført.

Konferansen er fullbooket, og alle påmeldinger vil automatisk bli overflyttet til ny dato. Er du allerede påmeldt og fremdeles ønsker å delta på landsmøtet, trenger du altså ikke foreta deg noe.

Ønsker du å avlyse eller endre din deltagelse, ta kontakt med Norsk Lokalradioforbund

Mer om konferansen vil du etterhvert finne her:

Radiokonferanse.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.