Deltagere på¨landsmøtet 2018.
Landsmøtet 2020

Snart går prisen opp!

Det lønner seg å melde seg på til landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund nå. Det er fortsatt mulig å få en “early bird”-rabatt, men du må være rask!

I april møtes lokalradiobransjen til det som ser ut til å bli tidenes største landsmøte/konferanse. I år er det hele utvidet med en dag og starter på torsdag 16. april. Stedet er Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, Stjørdal.

Påmeldingen er allerede godt i gang og det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til konferansen til redusert pris. Bestiller du før 1. februar får du 500 kr i rabatt pr. deltager.

PÅMELDING OG INFORMASJON

Det blir tre dager fullspekket med faglig innhold og muligheter for å utvide sine nettverk både med andre radiofolk og de mange utstillerne som har meldt sin interesse.

Av programmet kan vi nevne den tradisjonelle og populære paneldebatten på fredag med overskrift: Lokalradio, et betydningsfullt – men oversett medie?

Foreløpig bekreftede paneldeltakere: Tage Pettersen som er mediepolitisk talsperson for Høyre, Åslaug Sem-Jacobsen mediepolitisk talsperson for Senterpartiet, Randi S. Øgrey direktør i Mediebedriftenes landsforening, Hege Iren Frantzen leder i Norsk Journalistlag, Andreas Reitan ansvarlig redaktør i Nea Radio, Hege Lamark dosent i journalistikk ved Nord Universitet. Debattleder er Thor Magnar Thorsen fra Radio 102.

Inspirasjon er viktig og vi har fått tak i Erik Hanøy, som har jobbet i mediebransjen i over 25 år og har lang erfaring fra lokalradio. I dette foredraget gir han deg de beste tips til hvordan du selv kan skape deg en bedre arbeidsdag. Bli med på en festforestilling med faglig innhold du sent vil glemme.
Alle som jobber i media har et forhold til “Falske nyheter og deep fakes – nå og i fremtiden”
Hvordan leser vi nyheter i dag og hvordan forholder vi oss til fakta, sannhet og usannhet? Denne sesjonen beskriver hva falske nyheter er, og hvordan og hvorfor disse spres i sosiale medier, samt hvordan falske nyheter påvirker samfunnet. Du møter også neste nivå av falske nyheter, video- og lydklipp der personer ser ut til å si noe de egentlig aldri har sagt. Sesjon ved Petter Bae Brandtzæg som er førsteamanuensis ved UiO og sjefsforsker ved SINTEF Digital.
Dette var bare et kjapt utdrag av de mange sesjonene under årets landsmøte og konferanse. Følg med på lokalradio.no for mer informasjon utover vinteren.
Og selvsagt er det viktig å huske på at det er landsmøtet i år. Dette er Norsk Lokalradioforbunds øverste organ, og dette er stedet der din stemme er avgjørende for hvordan forbundet skal fungere i årene som kommer. Det er også valg på nye styremedlemmer, i tillegg til de obligatoriske postene som regnskap, budsjett m.m. Har du ikke mulighet til å delta alle dager, burde du i hvert fall bli med på selve landsmøte-forhandlingene lørdag 18. april

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.