Landsmøtet 2020

Stor interesse for landsmøte

Det er bare en uke igjen til landsmøtet i Norsk lokalradioforbund. Det er mange som vil være med!

Fredag 7. mai 2021 er det endelig klart for landsmøtet som skulle vært avholdt i april 2020, men som har blitt utsatt flere ganger på grunn av koronapandemien. Det blir nå et rent digitalt landsmøte. Neste år blir det etter planen en normal landskonferanse og landsmøte.

Det er svært stor interesse for å delta på dette landsmøtet. Nesten 65 prosent av forbundets ordinære medlemsradioer er påmeldt som delegater. I tillegg kommer en del som bare skal følge møtet på video, forteller daglig leder Pål Lomeland.

NB: Fristen for fullmakter gikk ut fredag klokken 12.00.

Deretter er det opp til fullmaktskomiteen å vurdere om påmeldte delegater og innkomne fullmakter tilfredsstiller kravene som følger av vedtektene.

Husk: Landsmøtet begynner 11.30

Det har versert litt forskjellige tidspunkter for start av dette landsmøtet. Det er nå klart at det begynner kl. 11.30, fredag 7. mai.

Dette er som nevnt et digitalt møte og alle deltagere vil mandag motta en mail med informasjon om hvordan de praktisk kan være med på dette. Dette gjelder bl.a. informasjon om:

*   Innloggingslenke til møtesystemet, “MyMeet”
*   Brukernavn og passord til “MyMeet”
*   Brukermanual for “MyMeet”
*   Innloggingslenke til videomøte i Zoom
*   Teknisk veiledning

(NB: Vi legger ikke ut dette på lokalradio.no siden dette er informasjon kun ment for hver enkelt deltager)

Ta kontakt med forbundskontoret dersom du ikke får denne mailen eller har spørsmål om det praktiske rundt avviklingen. 

Det er saker fra det utsatte landsmøtet i 2020 som skal behandles i møtet. Innledningsvis blir det korte statusrapporter om lokalradiobransjen og lokalradiolyttingen.

Arrangementet er gratis for medlemmene.

Torsdag 6. mai klokken 12.00 avholdes generalprøve for alle delegater. På denne testen er målet at alle
skal få koblet seg opp i videomøtet (zoom).

Det vil være mulig å få teknisk bistand både før og under møtet, detaljer om dette får du  i en mail på mandag.

Selv om det er et digitalt møte, vil det være en liten forsamling på forbundskontoret i Kristiansand, der møteleder, tekniske konsulenter og styreleder vil befinne seg, i tillegg til en observatør. Det er ikke anledning for andre å være fysisk til stede.

Vi ses på landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund om en uke!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.