Glimt fra landskonferansen i Kristiansand i 2018, som samlet et rekordhøyt antall deltakere fra over 50 ulike lokalradiostasjoner
Landsmøtet 2020

Tidenes lokalradiokonferanse neste år

I 2020 kommer Norsk Lokalradioforbund til å arrangere det som ser ut til å bli tidenes største lokalradiokonferanse, som utvides til 3 dager. Billettsalget er nå åpent.

Det har blitt et årlig høydepunkt for norske lokalradioer. Hvert år i april eller mai inviterer Norsk Lokalradioforbund til landskonferanse og annethvert år er det også landsmøte samtidig.

Tidligere har konferansen begynt på fredag og blitt avsluttet på søndag, men neste år slår Norsk lokalradioforbund på stortromma.

–  Jeg tør påstå at dette blir den største konferansen som er arrangert av Norsk Lokalradioforbund noensinne, sier daglig leder Pål Lomeland.

– Vi utvider med en dag og starter allerede torsdag med en veldig interessant og viktig fagdag for radioteknologi, digitalisering og myndighetsinformasjon, forklarer Lomeland.

I alt skal det arrangeres 23 sesjoner over tre dager i tillegg til et spennende landsmøte på lørdagen. Stedet er Radisson Blu, Trondheim Airport, Stjørdal og datoen er 16. april til 19. april 2020.

Du kan allerede nå melde deg på her

(Det lønner seg å bestille tidlig)

Det er allerede klart at torsdagen blir en fagdag, full av nyttig informasjon for alle som driver med lokalradio. Blant annet kommer Medietilsynet og forteller mer om forlengelsen av konsesjonene til 2027.

Andre poster på programmet som allerede er klare er:

  • Hvordan skal radio møte fremtiden og hva betyr innføringen av 5G?”
  • Reklame, spons og produktplassering – Hva er egentlig lov?
  • Lokal FM og DAB – Hva skjer?
  • Skap deg en bedre arbeidsdag med Erik Hanøy
  • Hvordan tjene penger på podcast?
  • Falske nyheter og deep fakes – nå og i fremtiden

Dette er bare noen raske utdrag fra det foreløpige programmet. Lokalradio.no vil servere flere godbiter som kommer på konferansen utover vinteren og våren.

Det er også mulig å bestille overnatting nå, her

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.