Glade deltagere på politisk kurs hos Radio Latin-Amerika
Mediepolitikk

Valgkampen er i gang på lokalradio

Det er under en måned igjen til Stortingsvalget 2017. Dette markeres i alle typer medier, både på lufta og på nett i mange lokalradioer og her på lokalradio.no. Hva gjør din lokalradio?

Radio Latin-Amerika i Oslo er en av flere lokalradioer som satser hardt på valget i år. Derfor har de sendt sine medarbeidere på seminar for å lære mer om Stortingsvalget.

Seminar om Stortingsvalget i Radio latin-Amerika

Kursets innhold gikk på politiske partier i Norge og deres representanter, hva partiene står for, valgdeltagelse, dekning av valget i lokalradio, etc.

Kursledere var journalistene Martin Toft og Claudio Castello samt Hans Dahle, daglig leder i Radio Latin-Amerika. Seminaret ble støttet av Medietilsynet.

Seminar om stortingsvalget i Radio Latin-Amerika

Det er mange lokalradioer som i disse dager dekker Stortingsvalget. Noen arrangerer selv debatter, andre har fyldig dekning av den lokale valgkampen.

Selve stortingsvalget er 11. september, men før det vil vi gjerne høre hva din lokalradio gjør med valget. Send en epost til redaksjon på post@radionytt.no

I dagene som kommer vil vi i lokalradio.no også komme innom valgkampen ved å spørre de forskjellige partiene hva de egentlig mener om og hvordan de vil styrke lokalradioene i årene som kommer. Følg med!

Glade deltagere på seminar om Stortingsvalget i Radio Latin-Amerika.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar