Bjørn-Martin Brandett og Øistein Wien i GudbrandsdalsRadioen (Foto: Gudbrandsdalsradioen)
Medlemsinformasjon

Fire nye medlemmer i Norsk Lokalradioforbund

Radio Vest,  Metro Sør Arendal, Radio Domen og GudbrandsdalsRadioen er i løpet av våren og sommeren opptatt som ordinære medlemmer i Norsk Lokalradioforbund.

Radio Vest er navnet på en ny lokalradio som innen sommeren er omme, skal være operativ på FM i flere kommune i Sogn og Fjordane. Det er Selje, Vågsøy, Bremanger, Askvold og Flora som nå får sin egen lokalradio. Radio Vest har også anleggskonsesjon for DAB i samme områder.

Metro Sør Arendal er en del av Metro Sør-nettverket som har konsesjoner for lokalradio på DAB og FM i Aust- og Vest-Agder. Stasjonen har dekning på FM i Arendal, Froland og Tvedestrand.

Radio Domen er en lokalradio i Vardø kommune. Radiostasjonen har holdt det gående i over 30 år, med radiobingo som økonomisk ryggrad. Vardø Nærradioforening ble stiftet i 1985 og samme år gikk første ordinære sending av stabelen. Radioen fikk ved en navnekonkurranse navnet Radio Domen.

GudbrandsdalsRadioen er siste tilskudd på stammen av lokalradio i Norge. Radiostasjonen dekker kommunene kommunene Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu og Øyer. Bak GudbrandsdalsRadioen står selskapet HedmarksRadioene AS som driver syv lokale radiostasjoner i Hedmark.

Norsk Lokalradioforbund ønsker våre nye medlemmer velkommen.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar