Foto: Lotteri- og Stiftelsestilsynet
Medlemsinformasjon

Husk søknadsfrist for radiobingo den 15. oktober

Fristen for å søke om å få avholde radiobingo fra 1. januar 2018 utløper den 15. oktober. Det er Lotteri og Stiftelsestilsynet som er søkerinnstans

Foreningsbingo og entreprenørbingo er de to bingokategoriene som finnes i Norge. Bingo i radio sorterer under førstnevnte kategori. Radiostasjoner med konsesjon til å drive lokalradio kan søke om tillatelse til å arrangere bingo.

Det betyr at radioen selv står for alt det praktiske rundt avviklingen av bingospillet. Det er ingen omsetningsgrense for radiobingo. For å få tillatelse til å holde bingo må organisasjonen først være godkjent som lotteriverdig av Lotteritilsynet.

Lotteri- og Stiftelsestilsynet minner om følgende:

1. Vedlegg skal følge med i søknaden. Det står i søknadsskjema hvilke vedlegg dette gjelder.

2. Lotteritilsynet ber bingoentreprenør presisere overfor formålene sine at de skal sende søknader om tillatelse via bingoentreprenør.

3. Lotteritilsynet må få melding fra bingoentreprenør/foreningsbingo dersom bingovirksomheten opphører før tillatelsesperioden går ut.

Du kan søke digitalt via Altinn eller manuelt på papirskjema.

Du finner mer informasjon og lenker på tilsynets hjemmesider her

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar