Pressens hus logo
Medlemsinformasjon

Hva skal den nye møteplassen hete?

Pressens hus åpner til vinteren. Norsk Lokalradioforbund er samarbeidspartner i prosjektet der NLR også skal ha kontorplass. Nå er det lyst ut en navnekonkurranse for restauranten i bygget, som blir medias nye møteplass. 

Vinteren 2021 åpner Pressens hus i Oslo. Pressens hus skal være landets viktigste møtested for å diskusjon om journalistikk, ytringsfrihet og mediepolitikk. Elleve organisasjoner og bedrifter vil holde til i huset, ett av dem er Norsk Lokalradioforbund. Pressens hus vil ligge i Skippergata 22-26, ikke langt fra Oslo S.

– Og ikke minst skal vi tilby mat og drikke, og nå trenger vi din hjelp for å finne det rette navnet på restauranten. Vi vil gjerne ha et fengende navn som kobler restauranten med mediebransjen, sier Elin Floberghagen, generalsekretær i Norsk Presseforbund til nj.no

Hun leder konseptgruppen for Pressens hus som utlyser navnekonkurransen.

– Mange av oss husker de legendariske pressepubene Tostrupkjelleren og Ryktebørsen. Her snakker vi om et minst like viktig møtested for bransjen, men i en mer moderne form. Vi håper både restauranten og Pressens hus forøvrig kan bli et levende samlingssted for alle som er opptatt av å diskutere fri og uavhengig journalistikk, sier Floberghagen til Norsk Journalistlags hjemmesider.

Restauranten i Pressens hus vil fungere som en kaffebar på dagtid og en tapasbar på kveldstid.

Vinneren av navnekonkurransen kan vente seg både premie og heder og ære. Blir du den som kommer opp med vinnernavnet på restauranten, vil du bli invitert til åpningsfesten av Pressens hus, og du får også et gavekort på middag for to i restauranten.

Frist for å sende inn forslag på navn er fredag 19. juni kl 15.

Vinneren blir kåret høsten 2020.

LES MER OG MELD DEG PÅ HER

RETT TIL NAVNEKONKURRANSEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar