Medlemsinformasjon

NRK åpner sine arkiver

Lokalradio og andre medier er invitert til åpen dag hos NRK. Da kan du få vite mer om hvordan du kan bruke statskanalens arkiver. 

NRK har sendt ut en invitasjon til ekstern presse fra hele landet til en praktisk og matnyttig dag der man får kunnskap om hva NRK kan dele av video, bilder og lyd til ekstern presse.

Lokalradio er selvsagt invitert og dette kan passe alle som lager programmer der de har bruk for historisk materiale.

Slik lyder invitasjonen: 

Velkommen til en åpen dag på Marienlyst i Oslo for deg som lurer på hvordan din redaksjon kan bruke innhold fra NRKs arkiver! 

Vi inviterer ekstern presse fra hele landet til en praktisk og matnyttig dag der du får kunnskap om hva NRK kan dele av video, bilder og lyd til ekstern presse. 

NRK forvalter mange gyldne øyeblikk fra nasjonens historie, helt tilbake fra 1900 fram til dags dato. Dette ønsker vi å dele med deg som er journalist eller redaktør i et annet mediehus i Norge.

Arrangementet er gratis inkludert lunsj. 

Meld deg på den dagen som passer best for deg ved å sende en e-post til prosjektleder og kommunikasjonsansvarlig lotten.christiansen@nrk.no innen 15. september. Deretter mottar du invitasjon med påmeldingslenke. 

Merk: Begrenset antall plasser

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar