Medlemsinformasjon

NRK inviterer lokalradioer til gratis, åpen fagdag

NRK har gjennom mange år bygd opp en matnyttig og interessant fagdag med spennende medieaktuelle foredragsholdere fra Norge og andre deler av verden. Fagdagen har tradisjonelt har vært forbeholdt NRK-medarbeidere, men har nå besluttet å åpne fagdagen for eksterne medier som finner nytte i programmet.

Årets fagdag i NRK er tirsdag 27. august fra kl 09.00 – 16.00 på Marienlystmed cirka 15 sesjoner med høyaktuelle forelesinger av NRK-medarbeidere (erfaringsbaserte) samt norske og internasjonale mediekjenner/analytikere.

Eksempler fra programmet, i kortversjon:

Russiske påvirkningsoperasjoner v/Clint Watts, Center for Cyber and Homeland Security at George Washington University
N17, unge nyheter – hvordan når vi fram v/redaksjonsleder i nyhetene, Ingunn Andersen
Slik skapte vi 113 v/Helga Bones i NRK Troms
Teknologi og medier, flere sesjoner v/NRK Beta
Åpne pitch-sesjoner v/utviklingsavdelingen i NRK
Hvordan fange lytterens oppmerksomhet med kreativitet og ordøkonomi v/Nick Goodman, production designer/art director (britisk radiocoach)
Mennesket i analysen (human insights missing from big data – er du riktig klok for framtiden?) v/Tricia Wang, global tech-etnographer
Scene for scene av Zombie-Lars v/Thomas Seeberg Torjussen i samtale med Julie Andem

Fagdagen er gratis og NRK vil spandere lunsj i en felleslunsj for alle i bakgården på Marienlyst. Påmeldingsfrist er 15. august. For lenke til påmelding, se nylig utsendt nyhetsbrev eller kontakt administrasjonen i forbundet

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar