Medlemsinformasjon

Radioplayer til Get BoX

Nå blir Radioplayers applikasjon tilgjengelig for Get-kunder via TV. Det betyr at lokalradioer som er med i Radioplayer kan lyttes til på en ny plattform.

Hjemmet er et av de mest populære stedene å høre på radio og TV’n har for mange vært en fortrukken måte å lytte til radio på i stua eller andre rom. For Get-kunder med Get BoX, blir dette nå enda enklere. I løpet av mars får alle med Get BoX tilgang på Radioplayers app for TV. Her finner du de norske radiokanalene, like enkelt og i god kvalitet, slik man er vant til med Radioplayer på andre enheter.

Get har totalt 450 000 kunder og når dermed ut til drøyt en million nordmenn. Get BoX er Gets flaggskip løsning som gir brukene tilgang på alle selskapets tjenester. Get BoX er basert på Android TV fra Google.

Hvor finner jeg Radioplayer i Get BoX?
Nye brukere av Get BoX finner Radioplayer under “Apper” i menyen. De som har hatt Get BoX en stund vil motta en oppgradering fra Get i løpet av mars og kan deretter legge til Radioplayer ved å trykke “Legg til favoritter”.

Les mer her for hvordan din lokalradio kan få ta del i Radioplayer gjennom Norsk Lokalradioforbund (Kun for medlemmer)

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar