Jan Gonzalez er leder og ansvarlig redaktør i Activa Hits Radio
Medlemsinformasjon

To nye medlemmer i Norsk Lokalradioforbund

Valle Radio med tilhold i Setesdal og den Oslo-baserte minoritetsradioen Activa Hits Radio er opptatt som ordinære medlemmer i Norsk Lokalradioforbund.

Activa Hits Radio er en ny lokal radiostasjon med 24-timers kringkasting på DAB i Oslo og Akershus. Activa Hits er en minoritetsradio, hvor innholdet i stor grad vil være tilpasset spansktalende personer bosatt i dekningsområdet. Stasjonen vil presentere en stor bredde av musikalske stiler som salsa, bachata, spansk pop og rock, dance og internasjonal musikk, inkludert norske hits. 

Bak Activa Hits står Jan González. Han har sitt opphav fra Gran Canaria og beskriver seg selv som en musikkentusiast. Jan startet i radiobransjen i år 2000 og har erfaring fra flere spanske radiostasjoner.

Valle Radio er en bygderadio som speiler liv og saker i Valle kommune og Setesdal. Radioen samarbeider med Bykle Radio om sendernett og bruker deres konsesjon.

Befolkningsgrunnlaget i nedslagsfeltet Bykle kommune og Valle kommune er 2 500 personer, men i tillegg kommer et hyttepublikum som i helger og ferier kan komme opp i 10 000. Valle Radio sender to dager i uken, tirsdag og onsdag. Når lokalradioen ikke har program, blir P4 sine programmer sendt på frekvensene. Radioen er dugnadsbasert. Radiobasar og reklame er de viktigste inntektskildene. Reklamen lages på lokal dialekt.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar