Registering under landsmøtet 2010 Foto: Kyrre Dahl
Medlemsinformasjon

Under tre måneder igjen til neste landsmøte

Det er ikke lenge igjen til landsmøtet 2022 i Norsk Lokalradioforbund. Det er mulig å sette seg på venteliste, men de som har fått plass må huske på å bestille overnatting. 

Over 170 deltakere har meldt sin ankomst til kommende landssamling i regi av Norsk Lokalradioforbund. Samlingen som er fulltegnet avvikles torsdag 10. mars til søndag 13. mars 2022 på Radisson Blu, Trondheim Airport Hotel på Værnes.

Har du ikke meldt deg på, men ønsker å delta, er det mulig å sette seg på venteliste. Send en mail til paal@lokalradio.no for å melde seg på ventelisten. Om det skulle åpne seg muligheter for ekstra plasser vil vi tildele dette etter først-til-mølla-prinsippet.

Programmet snart ferdig

Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Her kan du lese mer om konferansen og landsmøte

Årets konferanse er utvidet med en dag og starter i år med en fagdag dedikert til digitalisering, radioteknikk og myndighets- informasjon. Totalt skal det avvikles ca. 25 faglige sesjoner. Både Medietilsynet, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, Lotteritilsynet, Kulturdepartementet, Tono, Gramo og andre lokalradio forholder seg til, kommer til Værnes. Det samme gjør en rekke utstillere og samarbeidspartnere fra inn- og utland.

Husk å bestille overnatting

Hver enkelt deltaker må selv sørge for reise og hotellopphold. Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem en meget overkommelig pris for overnatting. Prisen for en person i standard enkeltrom er  kun 945,- kroner pr. døgn. Pris for to personer i standard dobbeltrom er 1045,- kroner pr. døgn.

Her er det viktig å huske at selv om man bestilte rom til landsmøtet i 2020 som ble avlyst, så må man på nytt booke rom på hotellet for landsmøtet i 2022. Alle tidligere reservasjoner er slettet.

Overnatting kan bestilles på tre måter. Enten på Radisson sin nettside, på mail eller på telefon. For bestilling til større grupper (flere personer), anbefales bestilling på e-mail eller telefon.

Koden du kan bruke for å få medlemspris og direkte lenke til hotellbooking finner du i siste utgave av Lokalradioposten, eller du får det ved henvendelse til administrasjonen ved Pål Lomeland.

Siste frist for å benytte seg av dette tilbudet er 1. februar 2022.

Lokalradioprisen deles ut i Stjørdal

Under kommende landsmøte i Stjørdal i mars, skal det deles ut ikke mindre enn to priser, for henholdsvis 2020 og 2021.

Juryen for Lokalradioprisen ønsker nå gode forslag på kandidater til hedersprisene som skal deles under festmiddagen lørdag 12. mars 2022.

Fra prisens statutter heter det lokalradioprisen er en påskjønnelse til personer, radiostasjoner eller andre som har gjort en særlig innsats for å fremme lokalradioens rolle og betydning i samfunnet. Prisen kan tildeles for engasjement over tid, for situasjonsbetinget innsats, eller en kombinasjon av disse.

Her kan du lese mer om lokalradioprisen

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.