Studio Radio Grenland, Porsgrunn Foto: Radio Grenland
Medlemsprofilen

På besøk hos Radio Grenland

Radio Grenland er en av flere lokalradioer som opplever økte lyttertall. Lokalradio.no dro innom for å sjekke pulsen på stasjonen og dens medarbeidere. 

Radio Grenland holder til i ganske nye lokaler på Bratsberg Brygge i Porsgrunn, omgitt av fossefall og en av Grenlands mest populære cafèer.

Studio Radio Grenland. Foto: Kyrre Dahl

Hovedstudio er plassert ut mot gata, som i dette tilfelle er en blanding av elv, gågate og buss-trasè. Men, de som vil se hva som foregår i studio har god anledning til å se både programledere og gjester.

Tomas Bakken, Radio Grenland

Tomas Bakken var i ferd med å forberede ettermiddagssendingen da lokalradio.no kom på besøk. I hovedstudioet er det relativt god plass og ikke minst god utsikt til alle som går forbi. Her kan man heller ikke unngå å legge merke til at noen i lokalradioen er fotball-interesserte og har hengt opp diverse lokale fotballskjerf.

I nabostudioet fant vi Simon Laland, som har morgensendingen på Radio Grenland, en stasjon som dekker Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble med rundt 100 000 mennesker. Lokalradioen kan også høres i Notodden og Bø.

Så et par bilder for oss spesiellt radiointeresserte. Dette er mixeren i hovedstudioet.

Og dette er avviklingssystemet Radio Grenland bruker, både når det er direkte sending og når studioet ikke er betjent. Lokalradioen i Telemark samarbeider med Radio Tønsberg i Vestfold slik at noen av programlederne i Tønsberg også har sending i Vestfold.

Radio Grenland, Geir Friberg, Gunn Kilen Austad og Silje Lunde Kristiansen

Og sist, men ikke minst her er resten av gjengen, altså markedsavdelingen. Fra venstre daglig leder Geir Friberg, Gunn Kilen Austad og Silje Lunde Kristiansen.

Radio Grenland er en del av Jærradiogruppen.

 

 

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar