Studio Radio Loland
Medlemsprofilen

Radio Loland har flyttet inn i nye lokaler

Lokalradioen i Vennesla har flyttet opp på gatenivå og over gata i nye lokaler i sentrum. Radio Loland markerte det hele med åpent hus og kake i går. 

Radio Loland er en lokalradio som har holdt koken i godt over 30 år og er fortsatt en populær radiostasjon i Vennesla og området rundt, nord for Kristiansand.

Utenfor de nye lokalene til Radio Loland

De siste årene har radioen holdt til kjellerlokaler i gågata i Vennesla, populært kalt bunkersen, men nå har de kommet seg opp av kjelleren og opp på gatenivå like rundt hjørnet der de holdt til før. Flyttingen skjedde siste helg og første direkte sending i nytt studio skjedde mandag denne uka.

Lars Andre Strøm i studio hos Radio Loland

Lokalradioen har nå studio ut mot Sentrumsvegen, slik at lyttere og andre forbipasserende kan se hva som skjer i studio under sending. Redaktør Frode Bjorvand forteller at det allerede flere som har stoppet opp og sett nysgjerrig inn i studio.

Miksepult Radio Loland

I går var det Handelens dag i Vennesla og i den sammenheng slo Radio Loland til med åpent hus og bød på kake og kaffe til alle som kom innom. Det kom stadig noen innom mens lokalradio.no var på besøk, blant annet noen som skulle kjøpe bingoblokker til kveldens radiobingo.

Frode Bjorvand blir intervjuet av lokalavisa i anledning dagen

– Vi har savnet å ikke kunne se hvordan været er ute, forteller Bjorvand om de gamle lokalene. Han er storfornøyd med de nye fasilitetene, som til og med var ganske kjølige på en varm sommerdag.

Kake og kaffe til alle hos Radio Loland

Radio Loland er fortsatt å finne på FM-båndet, men kan nå høres over hele Sørlandet på DAB og over hele verden på nett. Profilen er fortsatt definitivt lokalradio for Vennesla og radiobingoen er en viktig inntektskilde. Også her går bingoen bra i disse korona-tider, så radioen ser en lys fremtid i møte.

Resepsjonen i Radio Loland

Alle bilder: Kyrre Dahl

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar