Myndighetsinformasjon

Lyser ut lokal DAB på nytt

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet lyser ut de konsesjonene for lokal DAB som står ledige. Søknadsfrist 9. mai. 

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet skal tildele ledige frekvenstillatelser og anleggskonsesjoner i Lokalradioblokka. Tildelingen gjelder blokker som ikke ble tildelt i auksjonen tidligere i år. Søknadsfristen er 9. mai 2016.

Kulturdepartementet og Samferdselsdepartementet har bedt Medietilsynet og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) tildele anleggskonsesjoner og frekvenstillatelser i Lokalradioblokka med varighet fra 1. januar 2017 til 31. desember 2031.

Etter at den første tildelingsrunden i Lokalradioblokka er fortsatt 17 av de 37 lokalregionene ledige. Frekvenstillatelser og anleggskonsesjoner i de ledige lokalregionene i Lokalradioblokka lyses herved ut på nytt.

Her finner du et kart over de ledige regionene

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar