Fra åpningen av Radiodager 2016 (Foto: Pål Lomeland)
Radiodager

2 dager igjen til Radiodager og Prix Radio

Prix Radio er tilbake i den store salen og maten kommer i år med en gang festen starter. Her er litt praktisk informasjon for deg som vil være med på Radiodager og på Prix Radio.

Radiodager arrangeres fra 19. til 20. september 2019 på Meet Ullevål. Radiodager gir deg som jobber med lyd og radio en årlig mulighet til å skjerpe din radiofaglige kompetanse, bli inspirert, få nye ideer, utvide ditt nettverk og utveksle erfaringer med andre i radiobransjen.

Deltakerregistrering

Registrering av deltakere, gjester og andre foregår torsdag 19. september mellom klokken 12.00 og 13.00 og fredag 20. september fra 09.00 til 09.30. Her får deltakerne blant annet utdelt et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og inkluderte måltider. Registrering skjer i foajéen på Meet Ullevål.

Konferanseavvikling

Hele det faglige programmet torsdag 19. september foregår i Meet salen (Sal A). Fagprogrammet starter med et smell klokken 13.00, med den store radiolederdebatten. Siste sesjon er ferdig klokken 16.30. Torsdagen avsluttes med Kahoot-Quiz på Kulturhuset i Youngsgate fra klokken 20.30. Fagprogrammet på fredag 20. september foregår på samme sted som torsdagen.

Fredagen vil det avvikles parallelle sesjoner. Sesjoner som foregår utenfor hovedsalen (SAL A) er merket spesielt i programmet. Disse foregår i SAL B, som befinner seg vegg i vegg med hovedsal. Radiodager 2019 avsluttes med Prix Radio

Alle workshops arrangeres i NRK-losjen på Meet Ullevål. Forhåndspåmelding til workshops finner du her.

Du trenger en kode for å bli med på Prix Radio

Alle som har kjøpt billett vil før arrangementsstart få en personlig sms med lenke til nedlasting og pålogging til Radiodager-appen. Det er derfor viktig at du oppgir ditt personlige telefonnummer ved registrering. Appen inneholder blant annet inngangsbilletten til Prix Radio fredag kveld.

Dette er en QR-kode, som du må vise i døra for å komme inn. Finn fram koden så du har den klar på mobilen når du kommer til Meet fredag kveld.

Innsjekk til arrangementet starter klokken 18.30 og skjer via restauranten i andre etasje på Meet Ullevål.

Litt forandring fra i fjor

Prix Radio 2019 starter med aperitiff og mingling i restauranten på Meet Ullevål, fra klokken 18.30.

Etter å ha prøvd ut nye lokaliteter for Prix Radio i 2018, flytter prisutdelingen i år tilbake til den store Meet-salen på Ullevål Stadion. Innslipp til festsalen starter klokken 19.00. På vei inn i salen blir årets gjester foreviget foran fotoveggen.

Det er fri bordplassering i festsalen. Maten som i år er tapas-tallerken med tilbehør, serveres umiddelbart ved innslipp. Det er satt opp suppleringsbuffetter i salen og det er inkludert servering av et glass vin eller mineralvann ved bordene.

Prisutdelingen starter klokken ca. klokken 19.10 og det skal i løpet av kvelden deles ut priser i hele 19 kategorier. Det er lagt opp til pauser for påfyll av mat og drikke underveis fra buffetter og barer i salen.

Du kan se oversikt over alle nominerte her og her

NRK P3 står for etterfesten

Etterfesten starter så snart siste pris er delt ut og er inkludert i billetten til Prix Radio. Arrangementet finner sted i resepsjonen hos Meet Ullevål

I år er det NRK P3 som arrangerer festen etter Prix Radio-utdelingen er over. De lover en storstilt fest for alle på Ullevål og frister med Live Nelvik og Markus Nebys karaokekveld. Tuva Fellman stiller med eget «Tuvas shot-hjul» og Yasmin fra NRK P3 er kveldens DJ.

Etterfesten varer til baren stenger klokken 02.30.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar