Bjørn Faarlund, Madeleine Cederstørm og Lars Eikanger på Radiodager 2017
Radiodager

Bare en måned igjen til Radiodager

Påmeldingen er åpnet for årets store norske radiokonferanse. Radiodager 2018 går av stabelen 20. – 21. september i Oslo. 

Dette året flytter Radiodager til nye lokaler. Men, det er ingen dramatisk lang flytteprosess. De siste årene har man vært i UBC-lokalene på Ullevål stadion. Nå flytter Radiodager til den andre siden av stadion til lokaler som heter Colosseum.

– Hovedårsaken er et ønske om fornyelse, men lokalene er også en god del nærmere tbane-stasjonen, forteller leder for Radiodager, Morten Scott Janssen.

Det er også en del nyheter på programfronten, selv om Radiodager vil slippe dem selv i de nærmeste ukene.

Men, Valerie Geller kommer tilbake, avslører Scott Janssen:

– Det er en populær dame som mange har ønsket tilbake, sier han til lokalradio.no

Tidligere er det blant annet kjent at 80-talls-helten Pat Sharp kommer til Radiodager.  Sik blir han beskrevet av konferansen selv:

– På årets Radiodager kan du møte og høre radio- og Sky Channel-legenden Pat Sharp. Mannen som fikk hele Europa til å elske 80-tallets store hits. Pat starter i en liten lokalradio og fikk raskt sjansen på BBC Radio 1 i helgene, derfra gikk det innom flere lokale radiostasjonener før han ble morgenstjerne på Capital Radio i London og deretter Heart i London.

PÅMELDING OG MER INFORMASJON

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar