Foto: Lasse Mørkhagen for radiodager.no
Radiodager

Bør din kollega bli årets radionavn?

Nå er det snart tid for Prix Radio, og i kategorien “Årets Radionavn” har Norsk Lokalradioforbund mulighet til å nominere to kandidater. Har du en kollega som bør vinne den gjeve publikumsprisen, eller vil du nominere deg selv?

Årets Radionavn må være en programleder/programlederpar eller en sendeflate. For å levere inn ditt bidrag, send inn en lydfil i mp3-format, bilde(r) av sentral(e) bidragsyter(e) og en tekst som beskriver bidraget og hvordan det oppfyller kriteriene i kategorien.

Slik registrerer du bidrag:
Følg denne lenken (http://prixradio.east.no/registrer/ ) og fyll inn brukernavn, fullt navn og kontaktinfo. Da får du tilsendt verifisering- og påloggingslenke i en e-post. Adressen til e-posten må da bekreftes/verifiseres. Ta vare på denne e-posten siden den inneholder brukernavn og passord.

Først laster du opp bidraget, så velger du “Gå tilbake for å registrere bidraget, etter at du har lastet opp”. Da ser du lydfilen. Velg “Registrer” under lydfilen. Legg inn tittel på bidrag, sendetidspunkt, kategori, legg inn en kort tekst om bidraget og hvorfor det bør vinne og til slutt bilder av programskapere og bidragsytere. Bekreft at du har de nødvendige rettighetene til bidraget og REGISTRER.

Opplasting vil IKKE fungere fra iPhone eller iPad eller annet som ikke støtter flash.

Det kan være lurt å ha back-up av teksten i Word eller text edit, en vet aldri med datamaskiner…

Bidraget skal være et klipp med de(n) nominerte på maks fem minutter.

Support
Påmeldingen er laget av Østlandsnett. Har du problemer med det tekniske kan du kontakte Østlandsnett på dagtid mellom kl. 09.00-16.00 på telefonnummer 62 81 28 80.

Påmeldinger må være lokalradioforbundet i hende innen midnatt lørdag 27. august.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar