Wade Kingsley FOTO: Radiodager.no
Radiodager

De første godbitene på Radiodager 2019

Radiodager har sluppet de første navnene som kommer til årets store radiosamling i september. En av dem er Wade Kingsley, som skal lære norske radiofolk å bli mer kreative.

Ifølge Wade Kingsley fungerer tradisjonell brainstorming dårlig til å skape nye ideer. Likevel bruker vi ofte teknikken fordi vi ikke har andre alternativer. Nå kommer han til Radiodager for å lære deg en teknikk som fungerer.

– Jeg var på foredrag med Wade Kingsley på Radiodays Europe og ble imponert over teknikken hans. Du følger en prosess og ser ikke hvor du er på vei før du plutselig sitter med en knallgod idé når sesjonen er ferdig, som du ikke engang visste du hadde i deg ved sesjonens start, sier Heidi Røneid i Radiodagers programgruppe.

Kingsley jobbet 20 år i radiobransjen før han startet for seg selv. Nå reiser han verden over for å lære ulike mediebedrifter bli mer kreative.

– Foredraget med Kingsley er egentlig en stor workshop hvor man deltar aktivt og utvikler sin egen idé. Han er så sikker på teknikken at han garanterer at alle som deltar forlater sesjonen med en idé de kan ta tilbake til programmet eller kanalen, sier Røneid.

Tidspunkt: fredag 21. september 12.30-14.15

Radiodager 2019 arrangeres 19. – 20. september på Meet Ullevål.

Konferansehotellet er Thon Hotel Ullevaal Stadion. Bestill rom før 20. august for å få rabattert pris:

Thonhotels.no

Mer informasjon og påmelding:

Radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar