Baard Danielsen FOTO: Nea Radio
Radiodager

De nominerte til Årets radionavn

Her er de nominerte til publikumsprisen under Prix Radio 30 oktober. Det er to nominerte fra lokalradio. 

Hvert år stemmer lytterne frem hvem som skal få Publikumsprisen under Prix Radio. Dette er lytternes egen pris og din stemme er med å avgjør hvem som skal vinne. Avstemningen skjer på Radioplayer.no:

Klikk her for å komme til avstemningen

Årets 10 nominerte er:

Klikk her for å komme til avstemningen

Du kan maks stemme en gang pr dag.

Trekningen av en Google Nest Hub vil skje fredag 30. oktober. Vinneren vil bli kontaktet kort tid i etterkant.

Litt mer om de to nominerte fra lokalradio: 

Trønderfrokost med Baard Danielsen, Nea Radio

Trønderfrokost med Baard Danielsen er Nea Radios faste morgensending, og sendes direkte hver mandag til fredag, fra 06.00 til 10.00. Programleder Baard Danielsen vekker hele Trøndelag, og byr på smil, latter, gjester, nyheter, innslag fra reportere, pussige påfunn, konkurranser og knakende god musikk. Titt og ofte får Baard besøk av Trønderske artister (og andre), som spiller live i studio.Bli oppdatert, informert og underholdt – er slagordet i Trønderfrokost med Baard Danielsen.

 Din Morgen, Radio 102
Din Morgen på Radio 102 med Eivind, Helge og Thor Magnar har holdt det gående i en årrekke og prøver stadig og etter beste evne og gi innbyggerne på Haugalandet en god start på dagen. Innholdet i sendingen spenner fra det brennaktuelle og seriøse til det smått absurde. Alltid med fokus på det som er lokalt og som angår lytterne i Haugesund/Karmøy og omliggende kommuner. Morgensendingen inneholder alt fra halsbrekkende stunt, konkurranser, tester, gjester, sport, nyheter, musikk, humor, glede, energi og topp stemning i 4 timer til ende hver eneste ukedag.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.