Radio 102 mottar pris for årets lokalradio på Prix Radio 2018 Foto: Kyrre Dahl
Radiodager

Det blir Radiodager og Prix Radio i år, på en eller annen måte

Det er mange arrangementer som er blitt avlyst eller utsatt denne våren på grunn av korona-pandemien, men styret i Radiodager har tro på at høstens store radiokonferanse vil gå sin gang. De har likevel en plan B. 

Radiodager og Prix radio 2020 blir gjennomført 29. og 30. oktober primært som vanlig med arrangement og prisutdeling på Thon hotell Storo. Det melder Radiodager

– Hvis myndighetenes krav gjør at vi ikke kan arrangere konferansen og Prix radio med alle tilstede, vil vi finne en digital løsning, slik at det uansett blir et arrangement og prisutdeling disse dagene, har styret bestemt.

Påmeldingen til årets arrangement vil tidligst åpne 8. september  når man vet mer om retningslinjer osv.

I dag ble det kjent hva som blir kategoriene for Prix radio 2020.

–  Det er i år etter innspill fra eiere og evalueringene i fjor, bestemt at vi deler ut inntil 23 priser. Nytt av året er et samarbeid med Podtoppen om fire egne podkast-kategorier, opplyser Radiodager.

SE OVERSIKTEN OVER ALLE KATEGORIENE HER

Det er altså noen nye kategorier, mens andre er gamle kjente. Kategorien Årets lokalradio fortsetter. Det samme gjelder Årets lokale radioprogram, Årets talent og Hedersprisen.

Bidrag fra Norsk Lokalradioforbunds medlemmer og bidrag fra eksterne leverandører skal etter planen leveres innen 26. juni klokken 13.00. Fristen er ikke endelig fastsatt, så følg med på lokalradio.no. For de andre gjelder interne frister.

Interne juryer i NRK, Bauer, Lokalradio og NENT, plukker ut 3 bidrag til hver kategori, som sendes videre til Hovedjuryen.

Hovedjuryen lytter deretter til de opp til 15 bidragenene i hver kategori.  I perioden fram til 1. september jobber så hovedjuryen i Prix radio, Podtoppens jury og de eksterne juryene med å velge ut hvilke bidrag som skal nomineres i år.

Når alle de nominerte er bestemt blir de offentliggjort – etter planen onsdag 9. september kl.12.00.

For lokalradio åpner påmeldingen trolig 3. juni ( ikke endelig spikret ) og det skal da være mulig å levere bidrag på denne siden:

BIDRAG TIL PRIX RADIO FRA LOKALRADIO m.m.

Sjekk hjemmesidene til Radiodager for oppdatert informasjon:

www.radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar